Zažiga

14 Zažgi

Prenesi v

Računalniška učilnica v Kočevskem Rogu

5
SkavtNET 01.04.2010
Skavtski okoljski center v Kočevskem Rogu se že pospešeno »sestavlja« skupaj, vendar pa še nekaj manjka. Ste že slišali za botrstvo? Mi smo. Po dolgem premlevanju se je SkavtNet Ekipa odločila, da jim podarimo kar ducat računalnikov!
Kočevski rog Kočevski rog (Avtor: SkavtNET)

Ta novica je del prvoaprilske potegavščine SkavtNET-a :) Preberi več.

Takoj ko smo prebrali novičko o botrstvu skavtskemu domu, smo se zbrali na izrednem sestanku Ekipe. Iskanje zamisli, vroče debate in nasprotna stališča so botrovala temu, da se je sestanek zavlekel pozno v noč. A na koncu smo le prišli do prave rešitve. In se takoj spravili na delo.

Člani Ekipe smo namreč darovali računalnike Skavtskemu okoljskemu centru v Kočevskem Rogu. Vsi smo se namreč strinjali, da današnja mladina veliko časa preživi za računalniki. Tam se počutijo domače in varno, hkrati pa so navdušeni za vse kar je povezano z njimi. Verjamemo, da bodo računalniki ne samo razveselili skavte vseh starosti, temveč tudi v velikem olajšali delo tropa za Kočevski Rog in TOV-a. S tem bo njihovo delo še bolj učinkovito, saj bodo omogočene tudi multimedijske vsebine.

Pa še sočna podrobnost - se še spomnite kako smo na Jamboreeju internetni signal lovili s satelitskim krožnikom? Nekaj podobnega imamo v načrtu tudi za Kočevski Rog. Saj tudi skavti potrebujemo internet, če kdaj slučajno pozabimo, kako zgleda npr. bukov list ;) 

»Skavt spoštuje naravo in vidi v njej Božje delo.« Zdaj jo lahko občudujemo tudi skozi računalnik. Ne pozabite se prijaviti na odprtje centra, ki bo v petek, 25. junija. Pridite in v živo si boste lahko ogledali najnovejšo pridobitev okoljskega centra – računalniško učilnico!

Fotogalerija
3 slike
Kočevski rog
Kočevski rog
Kočevski rog

Komentarji (5)

Za komentiranje se prosim prijavi.