Dogodek

Skavtski dom

Zaključek akcije "postani boter skavtskemu domu"

pred 5099 dnevi
Začetek: 30.04.2010 ob 22:00
Zaključek: isti dan ob 22:00

Zažiga

10 Zažgi

Prenesi v

Postani boter skavtskemu domu

Trop za skavtski okoljski center 19.02.2010
Postani boter in pomagaj Skavtskemu okoljskemu centru pri izpolnitvi njegovega poslanstva, to je »okoljski vzgoji na skavtski način«.
Skavtski dom Skavtski dom (Avtor: Marko Puškarič)

Skavtski okoljski center, bolj poznan pod imenom Skavtski dom Kočevski Rog, bo slavnostno odprt 25. junija 2010. Do tega pomembnega dogodka za naše združenje bo potrebno postoriti še precej stvari, kar pa bo možno le s pomočjo botrov.

Kar nekaj botrov vas je že pomagalo na številnih delovnih akcijah, ki so se zvrstile v Kočevskem Rogu. Sedaj, ko gre obnova počasi h koncu pa bo potrebno hišo še opremit in tudi pri tem bomo potrebovali botre, ki bodo pomagali pri nakupu notranje opreme hiše.

Boter skavtskega okoljskega centra lahko postane steg, četa, krdelo, klan, skvo, ... kdor se pač odloči, da bo pomagal pri nakupu izbrane notranje opreme (mize, omare, hladilnika, vrat...). Botri lahko postanejo tudi vaš prijatelji, sosedi, podjetja v katerem so zaposleni vaši starši, ipd..., seveda če jih boste nagovorili h temu.

Kot znak zahvale bo na vsakem izmed artiklov označeno kdo je prispeval k nakup le tega.

Akcija botrstva bo potekala do konca meseca aprila 2010. Seznam opreme in ostale podrobnosti pa bodo objavljene v kratkem.

KONTAKT: marko.puskaric@gmail.com, 031 865 294


Bodite pripravljeni!

Fotogalerija
4 slike
Skavtski dom
Obnova strehe
Delovna akcija
Logotip skavtskega doma

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.