Zažiga

16 Zažgi

Prenesi v

Kaj pa dela gorčično zrno tu noter? (VIDEO)

7
Ana Grahor, poverjeništvo za program 22.11.2011
Preteklo soboto in nedeljo se je treslo po celi Sloveniji. Voditelji vseh 3 vej smo v Komendi, Slavini in Brezovici premikali raznorazne gore. Kaj mislite, nam je uspelo?
(Avtor: Petra Sušanj)

Na DSV-jih ni manjkalo praktičnih in vsebinskih delavnic, druženja, pesmi, iger in dobre hrane. Nekaj časa smo posvetili tudi novemu vzgojnemu namenu in se poglobili v osebno napredovanje. V veji VV in PP so bogatejši za nekaj novih voditeljev, vejo IV pa je prevzelo novo državno vodstvo.

Dokazali smo si, da zmoremo premikati gore in domov poleg novih idej odnesli tudi gorčično zrno, ki nas bo vseskozi opominjalo na to.

Več o dogajanju si lahko pogledate v naslednjem prispevku, ki ga je pripravila multimedijska ekipa.

Državni voditelji upamo, da se bomo tudi marca zbrali v tako velikem številu!

Do takrat ne pozabite na Bi-Pijevo modrost, ki pravi: "Ko ste na tesnem z idejami, se ne trudite, da bi vašim skavtom predložili dejavnosti, ki bi jih po vašem morali ceniti, ampak s poslušanjem ali s spraševanjem njih samih odkrijte, katere dejavnosti jih najbolj pritegnejo, in potem poglejte, v kolikšni meri bodo le-te pripomogle k rasti vaših otrok."

P.S. Še prispevek udeležencev:

Ko ti preživet DSV, novo državno vodstvo in potepi ne pustijo spati, se zbudi ustvarjalnost in pobudništvo, nastane prav posebna reportaža:

Fotogalerija
76 slik
DPSV
DPSV
DPSV
DPSV
+73

Komentarji (7)

Za komentiranje se prosim prijavi.