Zažiga

10 Zažgi

Prenesi v

Taborniški film "Gremo mi po svoje"

17
Aleš Čerin, uredništvo SkavtNET 03.11.2010
4. novembra je bila premiera filma "Gremo mi po svoje", režiserja Mihe Hočevarja. Napeta komedija, privlačne lokacije, avantura, zapleti, ljubezni, ... Vse to na taborniškem taboru. Film je gotovo vreden ogleda. Poglejte si uradni napovednik filma.
Gremo mi po svoje Gremo mi po svoje (Avtor: www.kolosej.si)

Takole pravijo na spletni strani Koloseja o filmu: "Aleks s taborniškimi prijatelji tabori ob Soči. Starešina preresno jemlje taborništvo in vzgojo otrok in s tem povzroča številne komične zaplete. To, da se fantje bolj kot za taborniški red in veščine zanimajo za sosednji, športno umetniški tabor, kjer so večinoma prav luštne punce, h disciplini ne pomaga. Mnogi zabavni in čustveni zapleti med zanimivimi otroškimi in odraslimi liki se odvijejo na osupljivo lepih lokacijah triglavskega narodnega parka in stkejo himno naravi, čisti otroški duši, zdravi pameti, ljubezni, humorju in optimističnemu pogledu na življenje."

Režiser Miha Hočevar, tudi režiser filma Jebiga, pa pravi takole: "Naša ideja ni bila narediti samo še en mladinski film, ampak ustvariti huronsko in napeto komedijo na privlačnih lokacijah z odlično produkcijsko kondicijo, ki bo lahko kar se le da dolgo kljubovala času in združevala otroke in starejše več generacij. Vsem razumljiva tekoča zgodba z mnogimi zanimivimi in novimi obrazi, ki nevsiljivo, med avanturo in humorjem pove še kaj več o življenju, tekmovanju, ljubezni in naravi bo pritegnila ne samo mladine ampak tudi malo starejše."

Foto: www.kolosej.si

Fotogalerija
5 slik
Gremo mi po svoje
Gremo mi po svoje
Gremo mi po svoje
Gremo mi po svoje
+2

Komentarji (17)

Za komentiranje se prosim prijavi.