Dogodek

Volk

Ogled filma "Za volkovi"

pred 3804 dnevi
Začetek: 12.11.2013 ob 19:00
Zaključek: isti dan ob 20:00

Zažiga

0 Zažgi

Prenesi v

Vabilo na ogled filma "Za volkovi"

Jernej Girandon 08.11.2013
Vabimo vas na ogled 28 minutnega naravoslovnega filma »Za volkovi«, ki je nastal v okviru projekta SloWolf, režiral pa ga je mag. Mirko Perušek. Film bomo v torek, 12.11.2013 ob 20. uri, za skavtinje in skavte predvajali na ZSKSS na Ulici Janeza Pavla II v Ljubljani.
Volk (Avtor: SloWolf)

Film obravnava problematiko volka v Sloveniji in aktivnosti, ki so bile izvedene v okviru Life projekta "Varstvo in spremljanje varstvenega statusa populacije volka v Sloveniji - SloWolf". Predstavljenja je ekologija volka, njegova vloga v ekosistemu ter konflikt med volkom in človekom. Film prikaže projektne aktivnosti, od zbiranja podatkov pri delu na terenu, vzpostavljanja učinkovitejšega varovanja pašnih živali, do dela z različnimi interesnimi skupinami ljudi, kot so rejci drobnice, lovci in upravljavci populacij prostoživečih živalskih vrst. Predstavljena so tudi spoznanja o volkovih, ki so bila pridobljena tekom trajanja SloWolf projekta.

Več o tem pa v filmu, ki bo predvajan v torek, 12.11.2013 ob 20. uri, na Združenju slovenskih katoliških skavtinj in skavtov.

Vabljeni!

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.