Zažiga

8 Zažgi

Prenesi v

Zadnje srečanje Čuj čete

Dobrodušna žaba, Mb1 22.06.2006
Zadnje srečanje in izpit v taki "hici", da dol padeš! bilo pa je vseeno enkratnp, tako kot celo leto v Čuj četi.
(Avtor: )
Torej, bila je sobota zjutraj. Oblečem kroj, vzamem kolo in že hitim pod Pekarsko gorco, kjer na nas - nadebudne izvidnike in vodnice čakajo voditelji. Počasi se vsi zberemo. Voditelji piskajo, mi letimo, oni delijo odkupnine in pridigajo, potem razdremo krog in prične se izpit.
Vsak voditelj je imel svojo točko. Na moji prvi točki je bila Kornelija s prvo pomočjo. Tam sem jo malo povezala, ji odstranila klopa in dobila listek, da sem uspešno opravila prvo točko. Nadeljevala sem pri Brini (PP na služenju), kjer sem ponovila molitev, zakone in ji pela skavtske pesmice. Martinu sem pokazala, kako obvladam vozle in vezave. Pri Klemenu me je čakal test orientacije Ko opravim, že letim k Janiju. Ta mi naroči naj stečem v gozd, si naberem drva in zakurim ogenj. Uspešno.
...In... Izpit smo opravili vsi! Eni bolje, eni slabše, ampak vsem je uspelo (lahko si vzamete za vzgled Čuj četo, ki je itak the best!). Pol smo še malo sedeli in peli, ter se počasi odpravili domov z lepimi spomini na to leto v srcih in glavah!
Splača se bit skavt!

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.