Zažiga

24 Zažgi

Prenesi v

Za trenutek naj odloži žlico in pogoltne kar ima v ustih

Mojca Abram 05.03.2007
Vse najboljše za tvoj rojstni dan prijatelji ti želimo... Saj ti pa res znaš presenetit, koliko si rekel da si star? Pa toliko si jih kazal že pred leti! S takšnim tempom...
dan spomina ng1 dan spomina ng1 (Avtor: lea in mojca)
Znano? No za nekatere že  Verjetno se sprašuješ, kdo je kaj praznoval, zakaj preseneča in kaj je s tem tempom?

No, pa lepo po vrsti. Praznoval je, sicer res nekaj časa nazaj, Bi-Pi. Za rojstni dan pa se spodobi, da je "fešta". Tako se je naš novicjat (Nova Gorica 1) odločil, da jo organizira.

Seveda pa je tu en problem. Ponavadi slavljenca poznamo. Kaj pa Bi- Pi? A ti sploh veš kako se glasi njegovo polno ime? Sej vem da neeee.

Presenečeni smo izvedeli, da ima Bi- Pi kar dooollllgoooo ime, lord Robert Stephenson Smyth Baden Powell of Gilwell, imel pa je še nekaj drugega, zelo zanimivo življenje. Bil je vojak, vohun in še marsikaj. Imel pa je tudi zanimivo taktiko, kako osvojiti dekle.

Da pa ne bi samo sedeli in poslušali, smo se preizkusili v nekaj aktivnostih. Za pravo zabavo se je treba naučiti plesati, za kar sta poskrbeli Katja in Ana. Na rojstnem dnevu so ponavadi tudi kake sveče, ker skavti radi vse naredimo sami, smo se lotili tudi tega. Da pa ne bi bilo vse tako salonsko, smo še spoznali eno od tehnik prižiganja ognja brez vžigalic.

Že dolgo, ne? Ma ne tekst, praznovanje, tako da smo mi ratali kar lačni. In če se praznuje... nej bo tudi za jest kaj bolj prazničnega. No novicjat se je spet izkazal in dobrot je bilo več kot dovolj. Za konec smo še veselo zaplesali, da smo pokurili kako pridobljeno kalorijo.

S takim tempom... ne, ne bomo šli mrtvi pred oltar, ampak novim skavtskim dogodivščinam na proti!
Fotogalerija
14 slik
dan spomina ng1
dan spomina ng1
dan spomina ng1
dan spomina ng1
+11

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.