Zažiga

11 Zažgi

Prenesi v

Vzela sta se srnica in gams

Svetla kresnička*, Sergeja 13.08.2006
Pozorna srna (Klavdija Kralj) in Pojoči gams (Janez Cigler) sta si včeraj, 12. 8. 2006, v lepi romarski cerkvici sv. Križa nad Dravogradom, obljubila večno ljubezen in zvestobo.
Tukaj lahko ujamete vsaj trenutek, dva ali tri včerajšnjega dogodka. Tukaj lahko ujamete vsaj trenutek, dva ali tri včerajšnjega dogodka. (Avtor: Sergeja Apat)
Z njima smo seveda bili tudi »njuni« skavti: tako SKVOjevci kot klanovci Koroške 2 (letos sta oba z mojo pomočjo vodila klan :)) Sicer pa sta oba aktivna voditelja tudi na državni ravni (Janez kot poverjenik za mednarodne odnose, Klavdija pa v državnem tropu veje PP).

Pri Klavdiji doma smo se zbrali in počakali ženina in njegove svate. Ženin se ni zadovoljil s prvo nevesto, ki jo je dobil. Niti z drugo, pa čeprav sta se obe zelo potrudili. Po pogostitvi pri Klavdiji smo se odpravili proti sv. Križu, kjer so se nam pridružili še ostali, ki so prišli na poroko. Slavje smo nadaljevali v imenitnem Alminem domu nad Štorami, kjer smo se skupaj veselili do zgoooodnjih jutranjih ur.

Se sprašujem, kako naj vam opišem en tako lep, čustven dogodek. Rada bi vam vse predstavila v najlepši luči, ampak za to so besede premalo. oz. jih sploh ne najdem. Bila sta rahlo nervozna (to spada zraven), ampak preprosto lepa, v obraz žareča in vidno zaljubljena drug v drugega. Tako, da so se tudi drugim ob pogledu nanju lahko orosile oči. Sploh med čudovito mašo s poročnim obredom (poročil ju je njun prijatelj in spremljevalec Franc Zorec), kjer ganjenosti nista mogla skriti niti sama … sicer pa kaj bi sploh skrivala?

Skratka … Mogoče bodo več od mojih besed znale povedati slike.

Klavdija in Janez, srečno!
Fotogalerija
13 slik
Tukaj lahko ujamete vsaj trenutek, dva ali tri včerajšnjega dogodka.
Tukaj lahko ujamete vsaj trenutek, dva ali tri včerajšnjega dogodka.
Tukaj lahko ujamete vsaj trenutek, dva ali tri včerajšnjega dogodka.
Tukaj lahko ujamete vsaj trenutek, dva ali tri včerajšnjega dogodka.
+10

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.