Zažiga

8 Zažgi

Prenesi v

Venčki, venčki in še enkrat venčki

Rahela Nidorfer - spretna miš 03.12.2006
V petek, 1.12., smo se celotni steg MB2 zbrali v našem skupnem toplem prostoru pri sv. Magdaleni in se zapodili polni energije in veselja v delo venčkov.
mariborski skavti izdelujejo venčke mariborski skavti izdelujejo venčke (Avtor: skavti mb2)
V petek, 1.12., smo se celotni steg MB2 zbrali v našem skupnem toplem prostoru pri sv. Magdaleni in se zapodili polni energije in veselja v delo venčkov. (res, da ni bilo ne vem kaj toplo, vendar je bilo topleje kot pa če bi bili zunaj na zraku):)

Enkratno smo se zabavali in pri tem seveda ustvarili kakih 60 venčkov. Seveda ni bil vsak za enega, ampak vsi venčki za vse. Te venčke smo namreč delali za prodajo. Denar pa gre seveda v dobronamerne potrebe. Izkupiček bomo vložili v naše zimske iskrice na zimovanju celega stega, kjer je vedno, itak, da najboljše!

No, v glavnem vsak venček smo naredili za sebe unikaten, zato ima vsak tudi visoko vrednost. Upamo, ne le na čim več denarja, ampak na to, da bodo tisti, ki bodo kak venček kupili, bili veseli, da bodo lahko vsako nedeljo na njem prižgali novo svečko, ter se ob tem tudi spomnili na nas, ki smo jih naredi.

No, pa tudi vam vesele priprave na Božič!
Fotogalerija
7 slik
mariborski skavti izdelujejo venčke
mariborski skavti izdelujejo venčke
mariborski skavti izdelujejo venčke
mariborski skavti izdelujejo venčke
+4

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.