Zažiga

20 Zažgi

Prenesi v

V Kamniku imamo Mrhe!

mrhe 19.11.2007
Tako se je namreč danes, na svojem prvem srečanju, ki bo odšel v zgodovino, poimenoval prvi višji vod v Četi Kamenčki kdajkoli do sedaj sploh :)
Resno delo! Resno delo! (Avtor: Tadej Uršič & co.)
7 fantovskih mrh in 3 dekliške mrhe se je za tako poimenovanje odločilo po dragi osnovnošolski profesorici in lokalni skavtski fori, ki je nastala na zadnjem poletnem taboru. Na prvem srečanju smo tudi spoznali, kaj to sploh je višji vod, saj ga do sedaj, kljub 16 letni zgodovini čete, še nikoli nismo imeli.

Dogovorili smo se za nekaj aktivnosti, ki jih bomo izvedli kot višji vod (na prvo gremo že naslednjo nedeljo!), izvedli še nekaj rund, v naši četi zadnje čase nadvse priljubljenega armaklofa, potem pa se v nekoliko manjši zasedbi odpravili še k enemu mrhovcu pečt palačinke in sproščen klepet o vseh sortah stvareh.

Zelo si tudi želimo izvesti eno skupno druženje s kakšnim drugim višjim vodom, da malo spoznamo, kako se tega lotevate drugje, in spoznati, če ste tudi vi kaj mrhasti ;) Ker ne vemo, kje je še kakšen višji vod, vas z veseljem vabimo, da nam pišete. Saj veste, kdor prvi pride, prvi melje.

Z nekaterimi pa se na prvi akciji vidimo že čez en teden ;)

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.