Zažiga

16 Zažgi

Prenesi v

Ušli smrti - postojnski NoPP

Jernej Ženko 09.04.2008
Tku da vam na kratko opišem kaj se je dogajalo minulo soboto nekje na gorenjskem, kajti če nebi imeli napredne tehnologije bi verjetno še danes iskali prizorišče SMRTONOSNEGA VOZILA 2008.
Slike s smrtonosnega vozila 2008, ki se ga je udeležil postojnski noviciat. Slike s smrtonosnega vozila 2008, ki se ga je udeležil postojnski noviciat. (Avtor: Jernej Ženko)
Ob začetku so nas najprej presenetili s pravili, ki so jih skorajda spremenili čez noč, nato smo po dveh poizkusih zavornega sistema dobili dovoljenje za nastop.

In že je napočil čas treninga, ki smo ga začeli kot drugi in končali kot prvi z »izletom« iz proge. Po dobrem štartu nas je nekje na sredi proge začelo zanašati in temu je sledil primeren konec - let iz proge. Trajno smo poškodovali premo (punce če neveste kaj je to: nekje med kolesi…:) in pa zavore. Mi smo ustali živi!
Po posvetu smo ugotovili, da je okvara prevelika in avto parkirali v bokse.

Hvaležni smo občini Postojna, ki nas finančno podpira in nam je omogočila nastop in prevoz na kraj dogodka, in vsem, ki so molili za nas, da bi ostali živi.

Naj pa povem, če ne druzga je pa naše vozilo poželo veliko pogledov, besed in pohval. Že sedaj napovedujemo borbo za naslov na dirki 2009…
Fotogalerija
3 slike
Slike s smrtonosnega vozila 2008, ki se ga je udeležil postojnski noviciat.
Slike s smrtonosnega vozila 2008, ki se ga je udeležil postojnski noviciat.
Slike s smrtonosnega vozila 2008, ki se ga je udeležil postojnski noviciat.

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.