Zažiga

9 Zažgi

Prenesi v

Svet ZSKSS- 12. in 13. november, Ilirska Bistrica

Mojca, Ajdovščina-Šturje 1 23.11.2005
Medtem, ko je po Sloveniji spala megla, smo se skavti zbrali v sončni Ilirski Bistrici na jesenskem Svetu Združenja. Prvi dan je približno šestdeset udeležencev razmišljalo, ustvarjalo in ...
Začeli smo z dvigom zastave. Začeli smo z dvigom zastave. (Avtor: )
... oblikovalo novo shemo usposabljanja voditeljev, strukturo ZSKSS in vzgojni namen 2005 – 2008. Pogovarjali smo se o Skavtiču, Skavtarnici, mednarodnih taborih, lučki miru iz Betlehema ...

Večer smo zaključili s predstavitvijo Ilirske Bistrice in okolice v sliki in besedi zakoncev Baša, ki sta cel vikend odlično polnila naše želodčke. Z vedno pripravljenimi skavtinjami in skavti stega Ilirska Bistrica 1 smo zaplesali in s pomočjo filma preganjali medvede po Brkinih. Marsikdo je noč nadaljeval s kartami v rokah, igranjem Jungle speeda, klepetom ali debato.

Nedeljsko zasedanje, v prvem štetju smo bili sklepčni, se je odvijalo bolj gladko kot je marsikdo pričakoval. Vse pohvale delovnemu predsedstvu in poverjenici za pravne zadeve, ki so za to najbolj zaslužni. Po sprejemu proračuna, predstavitvah kandidata za novega načelnika ZSKSS Slavka Lenarta in kandidatk za poverjenico za usposabljanje voditeljev Aleksandre Aberšek in Lotke Marič, predlogih in pobudah udeležencev, so sledile volitve. Imamo novega načelnika in poverjenico za usposabljanje. Slavko in Saša, čestitke in vse dobro v naprej! Podelili smo tudi dva srebrna znaka ZSKSS, nekaj bronastih in cel kup plaket.

Srečanje smo zaključili z mašo in, seveda, kosilom.

In čisto za konec še: Hvala skavtinjam in skavtom stega Ilirska Bistrica 1 za prizadevnost in odlično organizacijo Sveta Združenja.
Fotogalerija
24 slik
Začeli smo z dvigom zastave.
+21

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.