Zažiga

22 Zažgi

Prenesi v

SkavtNETov načrtovalni vikend

Katarina in Mare Škufca 01.11.2007
Pretekli vikend smo se Gašper, Mare, Matej, Janez Pavel, Katarina in tri Špele odpravili na Bled. Ne samo na kremšnite, ampak predvsem s ciljem, da pogledamo nazaj in si začrtamo pot naprej.
Vmes smo si seveda privoščili blejske kremšnite. Vmes smo si seveda privoščili blejske kremšnite. (Avtor: Katarina in Mare Škufca)
Čeprav smo preko svetovnega spleta neprestano na vezi, pa to niti slučajno ne more odtehtati vikenda, preživetega v prijetnem okolju, v dobri družbi, predvsem pa v debatah v živo.

Matej je poskrbel, da je naše načrtovanje imelo rep in glavo, Janez Pavel in najmlajša Špela sta poskrbela, da nismo pozabili na sprehode ob jezeru, ostali pa smo pridno sledili njihovemu dnevnemu redu.

In kaj je rezultat? Strateški načrt SkavtNETa za naslednja tri leta ter načrt za letošnje skavtsko leto. Vsega vam sicer ne izdamo, da vas bomo med letom lahko presenečali, lahko pa vam povemo nekaj letošnjih izzivov:

Zadali smo si, da bomo s poročanjem z Jamboreeja spet poskusili premakniti meje poročanja v živo s skavtskih dogodkov, stalno bomo vzdrževali obstoječe servise in razvili nekaj novih. Naš letošnji poudarek bo na servisih, ki podpirajo delo tropov, stegov, državnih vodstev itd., večji poudarek z vsebinskega vidika pa bomo posvetili ažurnosti. Odločili smo se tudi, da se odzovemo na pobudo IO-ja, da idejo o zavodu pomaknemo bližje realizaciji. Za nekaj časa se nam je pridružila tudi Darja s Skavtiča, da smo se dogovorili o sodelovanju, kajti kot pravijo: "V slogi je moč!" Pridružili smo se njeni pobudi za izvedbo seminarja o skavtskih medijih, o katerem boste še pravočasno obveščeni.

Želimo, da bi v prihodnjih treh letih SkavtNET zares postal slovenski skavtski spletni dom, ki ga bomo soustvarjali ne le člani ekipe, ampak vsi uporabniki, tako člani vej, kot tudi voditelji stegov in tisti, aktivni na regijski in državni ravni.

In že sledi prvi poziv:
VABIMO VSE, da nam posredujete novice, datume dogodkov, predloge, pohvale :) in kritike.

Za konec se najlepše zahvaljujemo Hčeram Marije Pomočnice, ki so nas lepo sprejele in dva dni prav kraljevsko razvajale. Hvala!
Fotogalerija
22 slik
Vmes smo si seveda privoščili blejske kremšnite.
Špela in Janez Pavel prvič
Družina Furman
Špela
+19

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.