Zažiga

27 Zažgi

Prenesi v

Saj ni res pa je

Matevž Cerar 24.06.2008
V Nedeljo, 22.6.2008 se je zgodilo nekaj, kar je bilo očem skrito, nekaj neverjetnega, občudujočega, vznemerljivega, povsem nepričakovanega...
Slike Iz studia Slike Iz studia (Avtor: Matevž Cerar)
Reflektorji, glasba, zvezdi in ostali pevci, nadvse strokovno natančno precizna žirija, simpatična voditelja, kamere vse povsod in pa sevedadve sijajoči zvezdi celotnega večera...saj veste o kom govorim: o Robiju Friškovecu in Nini Pušler.
V studiu 1 RTV Slovenija se je odvijal še zadnji odstavek zabavne oddaje Zvezde pojejo. Pevi so morali tokrat zapeti dve pesmi in sicer eno bolj mirno in drugo živahno. Robi in Nina sta se borila s pesmijo Ne bom ti lagal in Čukovim Komarjem. Na levem boku sta se borila Gašper Jarni in Monika Pučelj. Po desnem pa sta napadala Urban Lavrenčič in Eva Černe. Po dolgih minutah napetega levjega boja, po litrih pretečene hude krvi in po na tisoče prepetih notah smo dobili zmagovalca.
Vseh prejetih glasov je bilo 25126, kar je največ v letošnjem letu. Tretje mesto sta zasedla Gašper Jarni in Monika Pučelj 18,5% ali če hočete drugače z 4647 glasovi. Na drugem mestu sta pristala Urban Lavrenčič in Eva Černe. Prejela sta 33% prejetih glasov, se pravi 8283 klicev oz. sms-ov. Lovoriko pa sta osvojila Robi in Nina z 12196 glasovi oz. kar z 48,5%!
Po koncu oddaje so letele čestitke od vsepovsod zmagovalcema. Pinkali in ponkali smo pozno v noč.

Hvala vsem, ki ste glasovali in navijali zanju!
Fotogalerija
20 slik
Slike Iz studia
Slike Iz studia
Slike Iz studia
Slike Iz studia
+17

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.