Zažiga

21 Zažgi

Prenesi v

Reportaža z Mresta 2007

Tjaša Knez 22.05.2007
12. maja se je ob Zbiljskem jezeru kljub slabi vremenski napovedi (in Berkmandeljcu ;)zbrala množica skavtov in tabornikov.
Mrest 2007:)... Mrest 2007:)... (Avtor: Sini)
12. maja se je ob Zbiljskem jezeru kljub slabi vremenski napovedi (in Berkmandeljcu ;)zbrala množica skavtov in tabornikov. Ogreli sta nas energični aerobičarki, sčasoma smo se tudi zbudili.

Kot smo organizatorji obljubili, se je kmalu prikazalo tudi sonce in razgrelo ozračje celo do te mere, da smo se hladili s sladoledom in kasneje v blatu, posledično tudi v Zbiljskem jezeru. Energije in moči za nadaljnje uspešno skakanje po igrišču nam je dala tradicionalna jota izpod rok naših pridnih kuharic (slatkiš:). Najbolj lačni pa so se pred kosilom pomerili v Zeljožeru (tekmovanju kjer zmaga tisti, ki najhitreje poje porcijo kislega zelja).

Nagradili smo tudi Naj sladico ter po takšnih ali drugačnih kriterijih izbrali Mistra blata. Za še boljše vzdušje je skrbel didžej ter tekmovalci sami. Kot že leto poprej je tudi letos odnesla pokal (taborniška) ekipa Tabornike na štrike.

Naslednje leto pričakujemo tudi vas ;), še več pa naj vam povedo fotografije...
Fotogalerija
36 slik
Mrest 2007:)...
Mrest 2007:)...
Mrest 2007:)...
Mrest 2007:)...
+33

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.