Dogodek

Prešernovanje

pred 5496 dnevi
Začetek: 08.02.2009 ob 16:00
Zaključek: 09.02.2009 ob 15:59

Zažiga

7 Zažgi

Prenesi v

Prešernovanje

Špela Zalaznik 04.02.2009
"Ko brez miru okrog divjam, prijatlji prašajo me, KAM?" France Prešeren
(Avtor: )
Ja v Podpeč, kam pa?

Skavti Ostrorogega jelena vas vabimo na tradicionalno prireditev ob prazniku, 8. februarju. Pripravljamo predstavo v spomin našemu pesniku, Francetu Prešernu. Vsi ste lepo vabljeni, da se nam pridružite v nedeljo, 8.2. ob 17. uri v dvorani kulturnega doma v Podpeči.

Zaigrali bodo volčiči, izvidniki in vodnice, noviciatarji, klanovci, skvojevci in bobri (odrasli skavti). Vse skupaj bo povezano v oddajo Sprehodi skozi literaturo, ki pa niti slučajno ni tako dolgočasna kot se sliši =) Po predstavi pa se bomo skupaj posladkali z dobrotami naših staršev in "udarili" kakšno skavtsko.

Letos smo se odločili, da bomo za vstopnino namesto prostovoljnih prispevkov, veseli starih, odsluženih igrač. Igrače bomo podarili pediatrični kliniki v Ljubljani, saj bomo z njimi polepšali bivanje otrokom v bolnici. Prosimo vas, naj bodo plišaste igrače oprane in ostale čiste, zaradi higiene. Veseli bomo česarkoli, kar bi otrokom polepšalo dan (plišaste igrače, ostale »trde« igrače, karte, igre…). Zbiramo po principu: ena družina, ena igrača. Da ne bo pomote, igrača ni pogoj za vstop, je pa zaželjena!

Vsi lepo vabljeni!
Fotogalerija
5 slik
+2

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.