Zažiga

15 Zažgi

Prenesi v

"Photo session" škofeljškega klana

Tea Blatnik, Škofljica 1 10.06.2007
Naši voditelji so se odločili da nam pripravijo presenečenje za zaključek skavtskega leta, zato so nam zaupali kje in kdaj se dobimo. Ostalo pa so nam povedali šele na srečanju.
Nekaj slik iz našega photo sessiona Nekaj slik iz našega photo sessiona (Avtor: Aleš Skubic)
Torej smo 31.5.2007 ob 19.45 čakali voditelje pred Narodno galerijo v Ljubljani. Srečanje smo začeli z molitvijo, nato pa so nam dali nalogo naj napišemo na cel list (format A4)pozitivne in negativne stvari, ki smo jih doživljali skozi leto ter kaj si želimo početi v prihodnje. Ko smo po dolgem pregovarjanju ugotovili da moramo to res napisat smo se vsi zamišljeni posedli po klopcah in začeli pisati.

Potem ko smo vsi oddali liste smo odšli v Tivoli, kjer so nam povedali, da nas čaka "photo session". Vsi navdušeni smo začeli iskati primerne kraje za fotografiranje, probavali smo različne pozicije zraven smo se še veliko smejali, skoraj padli z drevesa. Vsi smo se zelo zabavali. Ampak kot vedno je vsega lepega enkrat konec, zato so nam voditelji častili sladoled in skupaj smo pregledali še zadnje načrte za tabor, uradno končali srečanje in nato smo počasi odšli domov.
Fotogalerija
3 slike
Nekaj slik iz našega photo sessiona
Nekaj slik iz našega photo sessiona
Nekaj slik iz našega photo sessiona

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.