Zažiga

16 Zažgi

Prenesi v

Na Bumu prijateljstva

Ekipa Bum prijateljstva 22.08.2007
Skavtski dan sa majstorom Žigo in njegovim asistentom Filipom.
Pestro dogajanje na taborni šoli se je začelo s postavljanjem tabornih zgradb in nadaljevalo zanimivimi temami, katehezami, potepom, veliko igro ... Pestro dogajanje na taborni šoli se je začelo s postavljanjem tabornih zgradb in nadaljevalo zanimivimi temami, katehezami, potepom, veliko igro ... (Avtor: Matej Hozjan)
Včeraj smo imeli skavtski dan. Že dan poprej smo se odpravili na lov za telefonsko številko majstora Žige, da bi nam on razkril skrivnosti življenja v naravi. Iskali smo jo nekje na strunjanskem hribu in na posameznih točkah opravljali različne naloge, kot so preskakovanje vrvi, pokanje balončkov z vejicami in kamenčki,...
Naposled nam je uspelo najti kovček, v katerem smo našli njegovo številko. Takoj smo ga poklicali in ga prosili naj nam predstavi specialitete skavtskega načina življenja.

Odpeljali smo se ob Dragonjo, kjer smo spoznavali zdravilne rastlinice, izdelovali smo peči iz kamna in gline ter pekli pice in kruh, kopali smo se v Dragonji in še in še. Otroci in mi smo zelo uživali.

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.