Zažiga

9 Zažgi

Prenesi v

Mamuti slovesno zaključili

Tadej Uršič - športni gams 08.06.2008
Uf, skoraj zadnje dejanje. Na lepo sončno nedeljo, 1.6., smo se člani Mamutovega stega poslovili, od več kot uspešnega leta.
Zaključek leta Zaključek leta (Avtor: Erika Klemenec)
Čudovit dan se je začel s skavtsko sveto maši, ki jo še še zadnjič vodil naš p.Milan. Nabirka, je bila tudi namenjena obnovi in ureditvi novih skavstkih prostorov. Po maši, smo se skavti in starši preselili na patrov hrib, kjer smo imeli še nekaj obljub (če ne zamudiš nisi skavt:)). Temu lepemu odogdku pa so sledila podelitve priznanj. Za marsikaj se je bilo treba zahvaliti, še več je bilo stvari, ki jih je bilo potrebno pohvaliti in jih javno povedati. Letošnje leto je bilo res uspešno. Naj naštejem le nekatere malenkosti:
- klic stega
- logotip stega
- našitki
- kočno začetek del v novih prostorih
- veliko uspešno izvedenih veščin
- in še mnogo drugih....
- ter uspešn zagon kolesja zbiralnih akcij starega papirja.

Vsem tem lepim pohvalam, pa je sledila zahvala našim voditeljem in predvsem naši stegovodinji, ki nas je tako lepo vodila skozi zelo zanimivo leto. In nato veliki trenutk, ki smo ga vsi čakali. Starši so na plano potegnili meso, zelenjavo, kruh, sladice, .... in še in še, ter začela se je velika pojedina. Mmmm je bilo dobro, čisto preeč dobrot. Seveda pa smo se še malo razmigali. Udarili smo kar nekaj napetih nogometnih tekm in se pošteno prepotili.

In tako je lep dan še k koncu.

Naj še enkrat se zahvalim patrom Frančiškanom, ki nas "prenašajo" v svojih prostorih in jih bomo z njihovo pomočjo še polepšali. Med njimi nas posebej pohvalim p.Milana, ki je ob vsem še skrbel za duhovnost v SKVO-ju in tudi v četi, ter nam mnogokrat priskočil tako ali drugače na pomoč. Zahvala gre tudi vam staršem, saj brez vaz nebi bilo tako uspešno. Zahvala vsem ki ste nas podpirali na kakršnkoli način, pa naj je bil to papir, lepa beseda ali kaj drugega. Hvala.

Sedaj pa smo tako ali tako že vsi v velikm pričakovanju velikega nepozabnega dogodka: Norost, ki deluje - JAMBOREE 2008 - Mamuti prihajamo....

V galeriji pa še nekaj utrinkov:

http://picasaweb.google.com/tadej.tadi/SlavnostnaAkademijaInZakljuEkLeta
Fotogalerija
9 slik
Zaključek leta
Zaključek leta
Zaključek leta
Zaključek leta
+6

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.