Zažiga

12 Zažgi

Prenesi v

»Mama, ne bomo te zapustili!«

Bagira, Mozirje 1 05.03.2008
Pretekli vikend smo si volčiči in volkuljice krdela Mozirje 1 svoj brlog uredili na Brinjevi gori nad Zrečami, kjer smo preživeli res lepo zimovanje. Seveda na zimovanju ni manjkalo bušk, solz, močnega vetra, dobre hrane, veliko sončnih žarkov in ogromno smeha!
Zimovanje krdela Mozirje 1. Zimovanje krdela Mozirje 1. (Avtor: JUlija Remenik)
V petek zjutraj smo se le odpravili na težko pričakovano zimovanje. Tokrat nas je pot zanesla na Brinjevo goro nad Zreče, kjer smo preživeli enkratni vikend.

Nismo bili vsi, a vseeno nas je bilo kar veliko. Družbo pa so nam med drugim delali tudi mama Rakša, ata Volk, Mang, Iki in Sivi brat. Moramo priznati, da so nam zelo pomagali in da se brez njih ne bi imeli tako lepo!

Seveda pa nam je sledil tudi hinavski Tabaki! Ta Piskrolizec nam je v soboto zjutraj najprej ukradel vso našo hrano, zvečer pa še našo ljubo in nenadomestljivo mamo Rakšo! »Kdo pa nam bo sedaj kuhal?« smo se po tihem spraševali. A nismo izgubljali časa, saj smo vedeli, da naše mame ne moremo prepustiti steklenim šakalom. Bili smo dobro kondicijsko pripravljeni ter bolj zviti od Tabakija in njegovih prijateljev šakalov, tako da je bila mama kmalu rešena, šakali pa osramočeni in pregnani!

Hvala velikemu Thaju, da smo jo tudi tokrat dobro odnesli!
Fotogalerija
11 slik
Zimovanje krdela Mozirje 1.
Zimovanje krdela Mozirje 1.
Zimovanje krdela Mozirje 1.
Zimovanje krdela Mozirje 1.
+8

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.