Zažiga

10 Zažgi

Prenesi v

MREST se je zvalila!

Štefan Erman 15.05.2006
Slovnično pravilno ali ne, MREST 2006 se je uspešno zvalila. Turnir, kjer ni pomembno zmagovati, temveč se smejati, je hkrati mednarodni turnir v odbojki, ki združuje dve svetovni organizaciji (WAGGGS in WOSM) in je temu primerne dobil tudi zmagovalce. Taborniki z Novega Mesta so s skavtsko konkurenco pometli brez večjih težav in se podali v višave na najvišjo stopničko.
Nekaj utrinkov s turnirja, kjer ni pomembno zmagovati, kjer se je pomembno smejati! Nekaj utrinkov s turnirja, kjer ni pomembno zmagovati, kjer se je pomembno smejati! (Avtor: Jernej Moderc in Štefan Erman)
13. maja 2006, so bili travniki in igrišča polna prešvicanih, a hkrati ves dan nasmejanih obrazov. Odigranih je bilo preko 60 tekem, ki so potekale od 9. ure, pa vse tja do 18. ure. Vmes ni manjkalo zelja, katerega so na tekmovanju za ZeljoŽer-a s polnimi usti vase metali tako fantje, kot tudi punce. Pa da ne pozabimo na rokoborbo v blatu, ko se je preko 100 kilska masa spravila nad enega od organizatorjev in ga pomečkala pod svojo težo. Pa da ne pozabimo na odlične sladice, za katere so povečini poskrbele zlate roke naših zalih skavtinj in so se prav lepo usedle na naš želodček. Pa počasi zaključimo, vsekakor ti je lahko žal, da 13. maja 2006 na zbiljskih igriščih nisi iskal/a svojega smisla življenja - Smejati se z nami!

več na: [url=http://mrest.skavt.net]mrest.skavt.net[/url].
Fotogalerija
15 slik
Nekaj utrinkov s turnirja, kjer ni pomembno zmagovati, kjer se je pomembno smejati!
Takole navdušeno so taborniki pritekli po nagrado
Nekaj utrinkov s turnirja, kjer ni pomembno zmagovati, kjer se je pomembno smejati!
Nekaj utrinkov s turnirja, kjer ni pomembno zmagovati, kjer se je pomembno smejati!
+12

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.