Zažiga

21 Zažgi

Prenesi v

Kvajdej v dveh dneh

Darja Ovsenik, Kranj 1 22.05.2007
Po celoletnih pripravah organizacijskega tropa in srečevanja s predstavniki gorenjskih čet se je le zgodilo: 50 gorenjskih četovodij, pomočnikov in popotnikov, ki bomo v juliju 2007 izvedli tabor vseh gorenjskih čet Kvajdej 2007, se je v soboto, 19. maja 2007, zbralo na ljubkem travniku stega Komenda 1.
Takole smo o Kvajdeju 2007 tuhtali pretekli viknd. Takole smo o Kvajdeju 2007 tuhtali pretekli viknd. (Avtor: Tina Žibert, Homec 1 in Benjamin Lah, Komenda 1)
Organizacijski trop oz. Mafini smo poskrbeli, da smo se sprehodili čez potek tabora, predstavnki čet oz. Programerji pa so predstavili vsebino le-tega. Prav tako smo smoznali vse aktivno delujoče trope tabora in skupaj smo razdrli marsikatero pametno. Po opisih aktivnosti sodeč bo tabor poln dogodivščin, narave in Kekca, ki nas bo vsak dan obiskal in nam zavriskal kaj veselega.

Vmes smo našli dovolj časa za igre in smeh, v nedeljo pa sta nas že ob 7.30 obiskala Veliki pastir Robi Friškovec, s katerim smo se med mašo spraševali o edinosti in se odločili, da vsak dan ob 21h zmolimo nekaj za Kvajdej (povabljen/a, da se nam pridružiš!) in evropska poslanka Ljudmila Novak, ki je predstavila svoje delo in taboru obljubila finančno pomoč.

Če še kdo ne ve: s Kekcem že vsi veselo vriskamo V NARAVO ZA KRAVO!

Fotogalerija
22 slik
Takole smo o Kvajdeju 2007 tuhtali pretekli viknd.
Takole smo o Kvajdeju 2007 tuhtali pretekli viknd.
Takole smo o Kvajdeju 2007 tuhtali pretekli viknd.
Takole smo o Kvajdeju 2007 tuhtali pretekli viknd.
+19

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.