Zažiga

7 Zažgi

Prenesi v

Kup nasmejanih otrok

4
Katarina Černe 09.04.2009
Ne žaluj za preteklostjo in ne skrbi za bodočnost. Dhun-Sun Tako se je glasila misel na vabilu, ki smo ga skavti iz Železnikov prejeli iz OŠ Ledina. Povabljeni smo bili na 17. bolnišnične olimpijske igre na Pediatrični kliniki v Ljubljani. Vabila pa nismo dobili kar tako. Vse se je začelo z akcijo Luč miru iz Betlehema, ko smo se spraševali, komu bomo letos podarili denar od svečk. Prišla je ideja, da bi lahko razveselili otroke in zaposlene na Pediatrični kliniki. Povezali smo se z njimi in kmalu dobili seznam željenih knjig, DVDjev in CDjev.

Izbrali so primeren dan, ko smo jim vse to predali. Odšli smo na Pediatrično kliniko, kjer so se otroci pomerili v različnih igrah (tobogan bowling, pikado, prva pomoč) mi pa smo zraven pridno navijali.

Igre je vodil naš znani športni komentator Igor E. Bergant, medalje pa sta podeljevala Tina Maze ter Stane Pintar (namestnik ambasadorja za fair play). Knjige sta z veseljem prevzeli ga. Ljubica Kosmač, ravnateljica OŠ Ledina in ga. Tanja Bečan iz Pediatrične klinike.

Veseli smo, saj vemo, da smo s tem darilom razveselili veliko otrok, še najbolj pa sami sebe :))

Več na http://zelezniki1.skavt.net

Komentarji (4)

Za komentiranje se prosim prijavi.