Zažiga

14 Zažgi

Prenesi v

Kamnik ima nov dom

Tomi Tomšič 05.05.2008
Ja kje pa, kam ste se pa preselili? Nikamor, le temeljito smo ga spremenili. Seveda govorimo o našem spletnem domu.
(Avtor: )
Po več kot treh tednih neprespanih noči in izogibanja prvega pravega pomladnega sonca, zaradi sedenja pred računalnikom po cele dneve, se je na naši internetni parceli zgradil nov, tokrat čisto pravi spletni dom, ki je nadomestil staro predstavitev, ki je tako oblikovno, kot tehnološko spadala že v neke druge čase, ko so še naši volčiči prste cuzali.

Okusi so seveda različni, vendar je naš spletni dom sedaj mnogo bolj sodobno oblikovan in tehnološko dovršen, kot je bil prej. Poskrbeli smo tako za tiste, ki skavtov še ne poznajo, kot za vse ostale, ki vas zanima, kaj in kako se gremo skavte v Kamniku.

Ob tem pa še misel, kako zna skavtstvo res vsestransko poskrbeti za razvoj posameznika. V stegu imamo tudi računalničarje, vendar se ti prostočasno rajši ukvarjajo z družboslovnimi zadevami. Obratno pa se družboslovci učimo spletnega programiranja in oblikovanja in tako skavtstvo skrbi za našo celostno rast. Ta spletni dom smo namreč oblikovali družboslovci.

Besede so jasne, slike izčrpne, naša vrata pa široko odprta 24/7. Pridite, ne bo vam žal. Mamutov spletni dom vas pričakuje na http://kamnik1.skavt.net.

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.