Zažiga

6 Zažgi

Prenesi v

Idrijska spletna stran ponovno zaživela

Damjan Makuc 17.10.2006
Z novim skavtskim letom je ponovno zaživela tudi spletna stran stega Sončnih rudnikov, kjer si lahko ogledate slike in vtise z začetka skavtskega leta, prehodov med vejami ter načrtovalnega vikenda skupnosti voditeljev.
figure iz teles figure iz teles (Avtor: Barbara Likar)
Začetek skavtskega leta ni mogel preprečiti niti močan naliv, ki je dogajanje sicer pregnal pod streho "rumene podmornice". Mladi skavti, ki so že komaj čakali novih skavtskih dogodivščin, pa so se lahko preizkusili v različnih spretnostih, med drugim tudi postavljanju figur iz teles. Da jim je zelo dobro uspelo, se lahko prepričate na fotografijah.

Prehodi med vejami so postregli z nekaterimi menjavami v vodstvih vej, še bolj zanimivi pa so bili izzivi, ki so čakali vse nove člane krdela, čete in klana.

Voditelji smo na SKVO vikendu obiskali Križno jamo (Jure je v njej izkopal 'pramedvedove' zobe), večer pa smo povlekli pozno v noč z ogledom filma, ki nam je zaposlil možgančke z mislimi o drugačnih ljudeh in našem dojemanju za njihovo življenje.

Naslednji dan je bil namenjen načrtovanju in postavljanju smernic za delo med skavtskim letom. Dosti smo tuhtali, mozgali in se trudili, da bi kar se da dobro odgovorili na položaj, ki vlada med idrijskimi skavtinjami in skavti. Skupaj smo se pogovarjali in načrtovali še dva večja dogodka, ki prihajata med nas naslednje leto, in sta za nas zelo velikega pomena:

Marmeljada 2007 in 10. obletnica skavtstva v Idriji!

Še več pa boste izvedeli na http://idrija1.skavt.net/
Fotogalerija
6 slik
figure iz teles
lobanja
zamišljen pogled
skavt v zaboju
+3

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.