Zažiga

11 Zažgi

Prenesi v

Draga naša, ti, Martina...

Tjaša Rutar 12.07.2006
Dan pred poroko je gotovo za vsaka mladoporočenca nekaj posebnega. Da bi se naši stegovodkinji Martini še bolj vtisnil v spomin, smo poskrbeli tudi skavti. V večernih urah smo jo nepričakovano obiskali in ji zapeli podoknico. Tako – po skavtsko!
Slike iz Martinine poroke Slike iz Martinine poroke (Avtor: Matija Urh)
Vsi vemo, da je Martina odlična umetnica, vendar nas je zanimalo, če zna tudi z naravnimi barvami tako dobro ustvarjati kot s tistimi iz trgovine. Narisala nam je SKAVTSKI IZZIV, ki upamo, da bo krasil kakšno steno njunega novega stanovanja.

Ker gre ljubezen tudi skozi želodec, smo morali preizkusiti, če bo njen bodoči mož Robert zadovoljen z njeno kuho. Iz prinesenih sestavin nam je pripravila tri odlične solate: rumeno za krdelo, zeleno za četo in rdečo za voditelje. Posladkala nas je tudi s pecivom in nas prepričala, da se bo Robertu zelo dobro godilo.

Za konec je obljubila zvestobo skavtskemu življenju tudi v zakonskem stanu in nas prepričala, da jo lahko spustimo v dobre Robertove roke.

V soboto, 8.7.2006, smo jo spustili pred oltar cerkve sv. Petra, kjer ju je poročil naš prvi duhovni asistent Slavko Rebec.

Po skavtsko obarvani poročni maši smo preizkusili še Roberta. Dobro je obrezal drevesa, značilna za naše kraje, Martini pa je pripravil tudi primerno palico, s katero ga bo »tepla«, če bo siten. Ko nam je dokazal, da je res ta pravi dečko in zelo dobro skavtsko podkovan, smo jima izročili še skavtsko darilo.

Martina in Robert, želimo vama prelepo skupno življenje, veliko otrok, ki bodo povečali naš steg, veliko skavtskega duha in še veliko skupnih srečanj!
Fotogalerija
14 slik
Slike iz Martinine poroke
Slike iz Martinine poroke
Slike iz Martinine poroke
Slike iz Martinine poroke
+11

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.