Zažiga

13 Zažgi

Prenesi v

Diši po čistem

Redoljubna ribica 07.05.2008
Komaj dobro je prijetno svež majski veter nasledil muhavo aprilsko spremenljivost, se je tudi postojnski skvo odločil za malo drugačno druženje, da bi tudi v svoje prostore vnesel nekoliko več svežine.
Fotografije očiščenega in pospravljenega skavtskega prostora. Fotografije očiščenega in pospravljenega skavtskega prostora. (Avtor: Klemen Premrl)
Čeravno mlajši bratje in sestre že razumejo in le redkokdaj pozabijo ;) udejanjiti pravilo pusti prostor za seboj za spoznanje lepši kot si ga prejel, smo imeli kar nekaj ur polne roke dela.

Krpe, čistila, loščila, omela, penasti mehurčki, dopolnjujoči se seznami imovine idr. so razigrano krožili po prostoru, temu pa se je pridružilo odkrivanje starih, že pozabljenih spominkov, živahno preudarjanje uporabnosti določenih rekvizitov, vestno ločevanje odpadkov in še mnogo drugega. Seveda ni manjkalo smeha, čokolade, živahnega klepetanja, žvižganja in prepevanja (tudi brez drugega dela 8 zakona). ;)

Čeprav aktivnost ni le tipično skavtska, sedaj ugotavljam, da smo zajeli kar mnogo elementov naše metode in ker je našemu šetanju in pometanju videti čist rezultat, ocenjujem druženje za prijetno in koristno. In ob času ponovljivo ;).

Na tem mestu naj še zapišem, da je prostor last Krajevne skupnosti Postojna in da nam občina pomaga plačevati del najemnine, za kar se jim vselej najlepše zahvaljujemo.


Fotogalerija
3 slike
Fotografije očiščenega in pospravljenega skavtskega prostora.
Fotografije očiščenega in pospravljenega skavtskega prostora.
Fotografije očiščenega in pospravljenega skavtskega prostora.

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.