Zažiga

15 Zažgi

Prenesi v

Delavno motivacijski vikend pod/vodnikov Čete Kamenčki v Trbojah

Tadej Uršič 11.11.2007
5. novembra smo se vodniki in podvodniki odpravili na delavno motivacijski vikend, in sicer v Trboje pri Kranju. V Trbojah se nahaja naša skavtska hiša, kjer smo preživeli zabaven in delaven vikend.
Picaaaa Picaaaa (Avtor: Tadej Uršič & co.)
Ko smo v Kamniku pred Frančiškani končno pričakali voditelja Tomija, smo se najprej odpravili v Ljubljano. Voditelji so nas peljali na bowling, kjer smo odigrali nekaj iger, nato pa smo se odpravili proti Trbojam. Takoj, ko smo prispeli, smo zakurili ogenj in si v krušni peči spekli pice. Med tem smo se zelo zabavali saj nismo vedeli recepta, rešil pa nas je Tomi z receptom.

Ko smo se okrepčali, so nam fantom začeli delovati možgani. Kot nalašč smo našli plišastega psa, ki ga je imela sabo ena izmed vodnic. Spomnili smo se, da bi bil dober za ragbi. To, da se je vodnica jezila, nam je vlilo le še večjega veselja. Po tem ko smo malo razmišljali, kako bi četa lahko delovala letošnje leto, smo se igrali družabne igre daleč v noč, predvsem armaklof. Ta igra je bila všeč predvsem fantom, a je pritegnila tudi voditelje.

Naslednji dan smo ugotovili, da so voditelji pozabili vzeti zajtrk. Ponovno smo imeli srečo saj so starši prišli po dva udeleženca in so nam dostavili še zajtrk. Ta dan smo imeli veliko tem, sprejeli smo mnogo skupnih sklepov in odločitev, kaj bomo počeli v četi in predvsem kako bomo to počeli, da ne bomo imeli kakšnih problemov, vendar smo imeli čas tudi za armaklof in ostalo. Ugotovili smo, da nam tudi psihologija ni tuja, saj smo ugotovili, da so tudi plišasti psi depresivni in se tudi iz tega razloga lahko obesijo.

Do večera smo imeli še temo kako reševati probleme v vodu in spet nam je domišljija delala 100km/h. Razpravljali smo tudi o lenobi in fantom nam je prišla na misel odlična zamisel, ki se glasi: če imate v vodu lenega člana prakticirajte:
• Lenartovo pest pravice,
• Joštovo koleno pravičnosti,
• Bojanov komolec spoznanja ter
• Sebastianov armafleks sodbe.

S to "veleumno" mislijo je poročila o motivacijsko delavnem vikendu konec.

Jošt Uršič, Prizadevni delfin
Fotogalerija
8 slik
Picaaaa
Po bowlingu smo začeli leže...
Resnica ali izziva...najlaži je izziva izbrat!
Armaklof in .....
+5

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.