Zažiga

14 Zažgi

Prenesi v

Bum Prijateljstva 2007 v polnem zagonu

Tomaž 22.08.2007
Ta dni je v Izoli precej živahno, saj se je Bum Prijateljstva iz Ljubljane preselil na morje, kjer bomo ostali do sobote.
Adrenalinski park Biosfera Adrenalinski park Biosfera (Avtor: Tomaž)
V Ljubljano so sirote iz Sarajeva prispele v četrtek zgodaj zjutraj. Nastanili smo se v Mladinskem domu Malči Beličeve, kjer se nam je pridružilo tudi 5 otrok, ki tam bivajo. Prvi dan je bil namenjen predvsem spoznavanju otrok med seboj, zvečer pa so spoznali še Ljubljano in njene znamenitosti, izlet pa smo zaključili s pohodom na grad z baklami. V Ljubljani smo si ogledali tudi živalski vrt, obiskali adrenalinski park Biosfera ter se zvečer zabavali v Koloseju.

V soboto popoldne smo se odpravili proti Izoli. Otroci so se morja razveselili, nekateri še posebej, saj so morje videli prvič v življenju. Zadnji dnevi so obarvani skavtsko. Včeraj smo imeli volčjo orientacijo, kjer so otroci iskali zaklad. Nagrada je bila, da bodo lahko današnji dan preživeli kot izvidniki. Najbolj pa uživajo v morju, tako da smo se včeraj podali tudi na nočno kopanje. Če želite vsaj malo spoznati nadvse zanimive sirote iz Sarajeva in Ljubljane, ste vabljeni na dan odprtih vrat, ki bo v petek ob 14.00 pred župniščem v Izoli.

Izjava udeleženca:

V Sloveniji sem drugič. Najbolj sem užival v adrenalinskem parku ter na nočnem kopanju. Dnevi minevajo prehitro in upam, da bo v dneh, ki so nam ostali še veliko prijetnih trenutkov. Z otroki iz Slovenije sem se hitro ujel in naučil sem se že dosti slovenskih besed. - Dragan (11 let) iz Sarajeva.
Fotogalerija
21 slik
Adrenalinski park Biosfera
Adrenalinski park Biosfera
Adrenalinski park Biosfera
Adrenalinski park Biosfera
+18

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.