Zažiga

14 Zažgi

Prenesi v

A bi kdo torto?

Marjeta Kos, Vihrava koala, Ljubljana 1 25.12.2006
Žal, zamudili ste jo:). Torto, ki jo je pripravljalo 14 različnih (bolj ali manj skavtskih) rok kar nekaj ur (skoraj cel dan;)).
izdelovanje torte za praznovanje 15. obletnice stega Zeleni zmaji (Lj-1) izdelovanje torte za praznovanje 15. obletnice stega Zeleni zmaji (Lj-1) (Avtor: Blaž Klemen)
Največ časa nam je vzelo barvanje (bele) kreme za torto v rdečo. Nastale rozaste barve res ni lahko spremeniti v rdečo (kar poskusite, če si upate:)) in po dolgotrajnem preskušanju raznih načinov in tehtnem premisleku smo se zedinili, da ne bomo pokupili vseh možnih umetnih barvil in smo tako ostali pri roza obrobi »prometnega znaka«. Pa saj konec koncev barva sploh ni bila pomembna, torta je izginila v nekaj minutah (naš DA je celo polizal podstavek, tako je bila dobra:)).

Aja, morda koga zanima, zakaj smo sploh delali torto. No, 9. decembra 2006 smo praznovali 15 let obstoja stega Zelenih zmajev (Ljubljana 1). Tako da ste poleg torte zamudili tudi prečudovito fotopredstavitev naše daljne in bližnje preteklosti, prekrasne igrice, ki so jih zaigrali naši mladi skavti, pa tudi obisk našega dragega sv. Miklavža;). Verjetno tudi še niste videli našega pravkar izdelanega stegovega našitka...

Naj vas na koncu še povabim na našo 20. obletnico (da ne boste spet prepozno obveščeni:)). Morate nujno priti, bo torta, obljubim:)).

Fotogalerija
4 slike
izdelovanje torte za praznovanje 15. obletnice stega Zeleni zmaji (Lj-1)
izdelovanje torte za praznovanje 15. obletnice stega Zeleni zmaji (Lj-1)
izdelovanje torte za praznovanje 15. obletnice stega Zeleni zmaji (Lj-1)
Novi našitek stega Ljubjana 1

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.