Zažiga

2 Zažgi

Prenesi v

NOVO: Restavracija pri Milanu

1
Milan Kobal, pisarna ZSKSS 01.04.2015
Članek je del SkavtNETove prvoaprilske šale 2015 in je v celoti neresničen.
(Avtor: Rok Rakun)

Tajnik ZSKSS, Milan Kobal, se je odločil, da bo poskrbel za študentske želodčke. V začetku meseca aprila odpira novo skavtsko menzo, v kateri bo možnost uporabe študentskih bonov.

Že nekaj časa nazaj se je v Združenju slovenskih katoliških skavtinj in skavtov (ZSKSS) porodila ideja, da bi lahko v prostorih ZSKSS nudili tople obroke (kosilo) za študente. Ideja je padla na plodna tla, zato se je ZSKSS prijavil na razpis za subvencionirano študentsko prehrano, prošnji je bilo ugoden, mi pa smo tako "pljunili v roke" in se lotili urejanja skavtske restavracije. 

Restavracija se nahaja v zgornjem nadstropju ZSKSS (Ulica Janeza Pavla II/13, Ljubljana), odprta pa je vsak dan med 11h in 15h. 

Vrednost menija je 4 €, cena doplačila za študente bo 2,5 €. Za najbolj aktivne skavte s člansko izkaznico bo cena bona le 1,5 €.

S sabo ne pozabi prinesti veljavne študentske izkaznice, za koriščenje skavtskega bonusa pa tudi skavtske izkaznice. 

Lepo vabljeni že danes, 1.4.2015 na otvoritev ob 12.00

Želimo si, da bi ta Restavracija postala res naša restavracija, kjer bi se skavti z veseljem družili tudi med tednom, izven skavtskih srečanj. In kaj je boljšega kot druženje ob dobri hrani? 

p.s.: Mogoče se nam pa kdaj v restavraciji pridruži tudi Jure s kakšno svojo mojstrovino.

Fotogalerija
6 slik
+3

Komentarji (1)

Za komentiranje se prosim prijavi.