Zažiga

29 Zažgi

Prenesi v

Že sprejemamo prijave ...

Frane Ciperle 31.12.2006
...za Oprimkanje. Od danes naprej pa do 20. 1. 2007, oz. do zapolnitve mest, sprejemamo prijave za trojice in samostojne plezalce, ki jih bomo naknadno razdelili v trojice. Vse informacije najdete tudi na spletni strani http://oprimkanje.skavt.net.
Za vse entuziaste in tiste, ki vas zanima, kako to izgleda. Za vse entuziaste in tiste, ki vas zanima, kako to izgleda. (Avtor: Mare in Katarina Škufca)
Samo za osvežitev spomina: Steg Kranj 1, 28. 1. 2007 organizira skavtsko tekmo v športnem plezanju v Šenčurju pri Kranju. Namenjena je IV, PP in BOKSS-om. Poleg plezanja bomo poskrbeli tudi za delavnice in predavanje o alpinizmu.

Prijavite se lahko do 20. 1. 2007, oz. do zapolnitve mest, sprejemamo prijave za trojice in samostojne plezalce, ki jih bomo naknadno razdelili v trojice.

Za vse informacije odsurfajte na spletno stran http://oprimkanje.skavt.net. Tam vas čaka tudi [url=http://oprimkanje.skavt.net/2006/?s=content&kaz=1076]prijavnica[/url]. Z veseljem pričakujemo tudi vaše navijaške skupine.

Zatorej le hitro klikni in se prijavi. :)

P.S.: Če na spletni strani ne boš našel odgovora na svoje vprašanje ali dvome, piši na frane.ciperle@skavt.net

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.