Dogodek

DPSV 2009, Kočevski Rog

DPSV

pred 4847 dnevi
Začetek: 20.11.2010 ob 08:00
Zaključek: 21.11.2010 ob 14:00

Zažiga

4 Zažgi

Prenesi v

Vsi stari volki v Celjsko džunglo!

DVV VV 14.11.2010
Od sebe (v)se dam, da stečem tja, kjer srečam vsaj še stara volka dva.
DPSV 2009, Kočevski Rog DPSV 2009, Kočevski Rog (Avtor: Uroš Obolnar)

Dragi stari volki!

Spet nas stare volke čaka prijetno druženje, začinjeno z drobnimi idejami in novim znanjem. Seveda ne bo manjkal niti najpomembnejši dogodek za volčiče mladiče in tiste, ki so lovili svoje plene po džungli. Zato se celotno slovensko krdelo zbere v soboto 20. novembra in ostane skupaj do nedelje, 21. novembra v Celju.

Dobimo se v soboto ob 9. uri, razšli se bomo pa v nedeljo do 15. ure. Zberemo se pri cerkvi sv. Danijela, zemljevid in še dodatne informacije gleda parkiranja pa bodo znane v začetku tega tedna.

Že sedaj pa vam lahko sporočimo, da boste poleg znanja, ki vam bo prišlo prav v krdelu, izvedeli tudi vse o tem, kako se bomo letos skupaj z našimi volčiči in volkuljicami dali od sebe, nekaj naredili za svojo okolico in se v začetku spomladi tudi skupaj srečali.

Prijave zbiramo do srede, 17. novembra na e-mail: dpsv@skavt.net. Prijava naj vsebuje sledeče: ime in priimek, steg, lik v krdelu, morebitno zamudo ali zgodnejši odhod, posebnosti v prehrani. Prav tja lahko pošljete tudi svoja morebitna vprašanja, ki jih bomo zelo veseli =)

Vabilo, prosimo, posredujte tudi ostalim sovoditeljem v krdelu! Hvala.


Dober lov!

Celjski stari volki in državno vodstvo veje VV, ki že komaj čakamo, da se srečamo! 

Fotogalerija
3 slike
DPSV 2009, Kočevski Rog
Zemljevid Celje
Zemljevid lokacije dogodka

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.