Dogodek

Vabilo

Sv. maša 25-letnici ZSKSS

pred 3260 dnevi
Začetek: 31.03.2015 ob 16:30
Zaključek: isti dan ob 18:00

Zažiga

2 Zažgi

Prenesi v

Vse najboljše, Združenje!

Irena in Žiga, načelnica in načelnik ZSKSS 31.03.2015
Kod hodiš, kje si, kam greš? Danes praznuješ, danes je tvoj dan, tvoje veselje. Tisoče src praznuje s teboj. Tisoče src ti kliče "Vse najboljše!", ti nazdravlja in se ti priklanja. Danes je tvoj dan, tvoje veselje.
(Avtor: arhiv ZSKSS)

25 let praznuješ prijateljica, sestra. Zaradi tebe sem, kar sem. S teboj sem hodila v svojih dekliških letih, lovila ptice, strgala hlače in iskala zaklad.  Ob tebi sem odraščala, se prvič zaljubila, prepela celo noč in skočila v vodnjak. Skupaj sva rasli, vzljubili domovino, podvomili v avtoriteto in kričali pravice na ves glas.

25 let si že zvest prijatelj, brat. Ko je potrebno, si sopotnik na poti, prijatelj v igri in angel varuh. Skupaj s teboj sem odkrival Boga, ljubezen, skupnost. Pustil si mi, da sem se tisočkrat zmotil in še sem lahko poskusil. Vedno brez obsojanja, bos, v kratkih hlačah in z rutico okoli vratu. Vse se da, nič ni nemogoče.

Hvala, prijatelj, brat. Hvala, prijateljica, sestra. Hvala, za vseh 25 let.
Zato ti dvigam čašo in ti želim, da hodiš in hodiš do konca. In če kaj ne uspe poskusi vnovič, zopet in znova. Ker takih, kot sem sam, je tisoče in tisoče jih še prihaja, takih, ki potrebujejo prijatelja za svojo odgovorno igro mladosti.

Vse najboljše, sestra! Vse najboljše, brat!

Fotogalerija
11 slik
ZSKSS
ZSKSS
ZSKSS
ZSKSS
+8

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.