Zažiga

5 Zažgi

Prenesi v

Trenerski orkester na intezivnih vajah v Bohinju

Ana Grahor 01.03.2012
24. 2. smo se člani skupnosti trenerjev (SKUTR) in ostali voditelji letošnjih tabornih šol zbrali v Bohinjski Bistrici, da bi se uglasili in naučili igrati simfonijo, ki bo spremljala vse letošnje taborne šole.
(Avtor: Danijel Mrvoš)

Pod dirigentskim vodstvom smo med gledanjem filma Solist razmišljali o liku trenerja, nato pa spoznali, kako nas vidijo ostali in kako vidimo sami sebe ter poskušali zbrati čim več lastnosti idealnega skavtskega trenerja. Obiskala nas je tudi izkušena skavtska trenerka Alenka Oblak in nam postregla z mnogimi idejami, ki nam bodo prišle prav pri našem delu. Pogovarjali smo se še o osebnem spremljanju in vrednotenju na tabornih šolah ter pregledali dokumente, ki so povezani s samo izvedbo tabornih šol. Duhovni dirigent Janez Papa je poskrbel, da smo na vlogo trenerja pogledali še z drugega zornega kota. Seveda pa so vzdušje krepili mnogi pogovori, zabavni večer, novi pogledi in spleteni načrti.

Za zaključek smo s svojimi inštrumenti zaigrali nekaj skavtskih pesmi in že zaznali dobre učinke tega vikenda - boljšo uglašenost in enotnost trenerskega orkestra.

Fotogalerija
20 slik
Trenerski vikend
Trenerski vikend
Trenerski vikend
Trenerski vikend
+17

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.