Zažiga

11 Zažgi

Prenesi v

Tema za Zlato Žabo 2009 že v vaših mislih:

Odbor Zlate Žabe 2009 08.06.2008
Edino pravo, misli s svojo glavo? Kdor posluša druge, hitro lahko naleti na težavo: kaj je prav, kaj mu lahko nakoplje težave, ga s tem pokoplje? Premišljenost dejanj, komu zaupati, kje je meja naivnosti, kdo mi daje nasvete? Sem kritičen do tega kar slišim po tv-ju, v časopisih, na internetu? Se poštenost splača? Kam lahko pripeljejo nepremišljena dejanja in ali bo na koncu res vse dobro? Zaupam svoji glavi, da bom ravnal pravilno, ali pustim da drugi mislijo namesto mene? Svojeglavost slejkoprej naleti na zid?
Zlata ŽAba 2008 Zlata ŽAba 2008 (Avtor: Urban Žajdela)
Vaš cilj je Zlata Žaba v vseh pogledih. Torej lotite se poliranja scenarija, snemanja in urejevanja največ 10-minutnega bleščečega izdelka, ki bo navdušil publiko in ponosno izkazoval vaš trud in veselje do izzivov. Za tiste, ki imate namesto filmskih bonbonier raje manjše sladkorčke, pa vas izzivamo, da posnamete 30-sekundni spot, navdih naj vam bo skavtstvo v najbolj navdušujoči obliki doslej.

*Kot prejšnja leta so vsebinske omejitve: brez preklinjanja, pijančevanja, drogiranja (tudi če je prikazano kot slabo), slovenski jezik je trden temelj vašega besednega izražanja

**Spletna stran in roki sledijo: časa imate več kot pol leta, vendar čas beži, če mu to pustiš.

***vprašanja, odgovori in ostale povedi na: pzabret@gmail.com

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.