Dogodek

TŠ Metode IV

pred 6415 dnevi
Začetek: 06.08.2006 ob 22:00
Zaključek: 11.08.2006 ob 22:00

Zažiga

6 Zažgi

Prenesi v

Taborna šola Metode IV

Sandi Hribar 22.05.2006
Prijave so se začele. Pohitite! Taborna šola bo potekala od ponedeljka, 7. 8. '06, do sobote, 12. 8. '06. Kraj še ni znan. Prijave sprejemamo do vključno, četrtka, 15. 6. '06, kasnejših prijav ne bo mogoče sprejeti. Udeležba na TŠ POTA ni pogoj za sprejem na Taborno šolo Metode IV! Pogoj je le starost (20 let) in izkušnje z delom v veji IV.
(Avtor: )
Dragi voditelji!

Pošiljamo vam nekaj informacij glede TŠ Metode IV.

Datumi so bili ze objavljeni v zadnjem Skavtiču, a bi radi opozorili na nekatere spremembe in pojasnili zakaj. TS želimo organizirati v obliki dveh podtaborov, dve TŠ istočano (enako kot lani). Zato moramo pravočasno zbrati prijavnice zainteresiranih voditeljev in njihovo število. Če ne bo dovolj prijav, bo TŠ izvedena kot ena. Na podlagi tega in da se SVOD dokončno organizira in pripravi ter izogne neprijetnostim, smo rok prijav malce skrajsali, na to bodite pozorni! (Datumi v Skavtiču ne držijo!)

Pravi podatki in dokončni so tukaj.
O načinu izvedbe TŠ in ali ste sprejeti ali ne, boste pravočasno obveščeni, najkasneje do konca junija.

Kdaj:
Od ponedeljka, 7. 8. '06 do sobote, 12. 8. '06.

Kje:
Kraj še ni znan.

Prijave:

Prijave sprejemamo do vključno, četrtka, 15. 6. '06, kasnejših prijav ne bo mogoče sprejeti, zato odgovorno poskrbite, da se prijavite pravočasno in ne kličete zadnji dan, če je prijava še možna. Prijavnica bo objavljena na spletni strani veje IV http://veja-iv.skavt.net/ in strani Poverjeništva za usposabljanje voditeljev http://usposabljanje.skavt.net/.

Udeležba na TŠ POTA ni pogoj za sprejem na Taborno šolo Metode IV! Pogoj je le starost (20 let) in izkušnje z delom v veji IV.

Prispevek:
9.000,00 SIT (37,57 EUR)

Rok plačila, ponedeljek, 24. 7. '06 s položnico ali prenakazilom.

Za vse informacije in vprasanja:
ana.justinek@skavt.net; sandi.hribar@skavt.net

Več nas bo, bolj bo veselo!

Lep skavtski podrav in prijeten zaključek skavtskega leta in uspešne priprave na tabore.

SVOD TŠ MIV

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.