Dogodek

šape

DPSV- jesen 2009

pred 4765 dnevi
Začetek: 21.11.2009 ob 08:00
Zaključek: 22.11.2009 ob 15:00

Zažiga

4 Zažgi

Prenesi v

Stari volkovi gremo med medvede

Špela Zalaznik 07.11.2009
Dragi stari volkovi! Pred vami je priložnost, da ponovno srečate stare znance pa tudi mladiče iz slovenske džungle. Z njimi boste lahko delili zabavne trenutke, pridobili nova znanja in izkušnje, morda snedli tudi kakšno sočno kost...
šape šape (Avtor: Špela Zalaznik)
Zato se odzovite vabilu in se nam pridružite v soboto, 21. novembra ob 9. uri pred skavtskim domom v Kočevskem Rogu! Pokažite, da niste kot Baldio, ki se samo širokousti, v resnici pa je »softič«.

Kako do skavtskega doma v Kočevskem Rogu?

Če prihajte iz Ljubljane, je najlažja in najhitrejša pot do skavtskega doma po dolenjski avtocesti do izvoza Ivančna Gorica, kjer zavijete levo za Muljavo. Nato se peljete ves čas po dolini reke Krke, skozi Žužemberk in Dvor do vasi Soteska. V Soteski zavijete desno čez reko Krko in se peljete do vasi Podturen, kjer zopet zavijete desno proti Rogu. Od tega odcepa imate do skavtskega doma še približno 13 km - ves čas sledite tablam Rog.
Kdor pa bo prišel iz smeri Kočevja, naj ves čas sledi oznakam Rog - Baza 20. Iz Kočevja do Skavtskega doma je približno 17 km.

Naše druženje bomo končali v nedeljo ob 16h, nato pa se z neštetimi novimi idejami podali nazaj v svoja krdela.

Prijave zbiramo do srede, 18. novembra na e-mail: dpsv@skavt.net. Prav tja lahko pošljete tudi svoja morebitna vprašanja. V prijavo prosim napišite:
· ime in priimek
· steg
· lik v krdelu
· posebnosti (morebitna zamuda ali zgodnejši odhod, prehrana,…)


V upanju, da se vidimo v čim večjem številu (z nekaterimi celo prvič), vam želimo dober lov!

Državno vodstvo veje VV in Trop Kočevski Rog
Fotogalerija
2 sliki
šape
skavtski dom

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.