Zažiga

6 Zažgi

Prenesi v

Srečanje vodstev potovalnih skupnosti Glej daleč

Matej Cepin 27.06.2006
V soboto, 24. julija so se na tabornem prostoru v Retečah z vodstvom tabora srečala vodstva potovalnih skupnosti. Vsako od 13 potovalnih skupnosti na letošnjem taboru voditeljev bodo vodili voditelj, voditeljica in duhovni asistent.
(Avtor: )
Ker je program teden dni trajajočega tabora velik zalogaj, je bilo za to potrebno kar celodnevno izobraževalno-posvetovalno srečanje.
Na srečanju so se vodstva pot.sk. seznanila, kakšni so nameni in cilji tabora, kako je tabor vpet v razvoj ZSKSS, kaj želimo s taborom ponuditi voditeljem - udeležencem in kaj od njih pričakujemo.

Najdlje pa smo se ustavili pri natančnem pregledu posameznih dni potovalnega dela tabora, na katerem bodo imela vodstva potovalnih skupnosti še posebej pomembno vlogo.
Priprava tabora tako v teh dneh teče vzporedno na ravni tropa (državna raven, predvsem priprava stacionarnega dela) in na ravni vodstev potovalnih skupnosti, ki pripravlajjo predvsem potovalni del.

Organizacijski trop se je na sestanku na tabornem prostoru zbral že dan prej, v nedeljo pa so se mu pridružili še popotniki in popotnice, ki so se prijavili kot tehnično osebje na taboru.
Udeleženci tabora ste naprošeni, da s svojimi talenti priskočite pri sooblikovanju tabornega programa. Le tako tabor ne bo le dogodek, na katerega bo vsak od nas prišel, ampak prevetritev in preporod celotnega Združenja.

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.