Zažiga

4 Zažgi

Prenesi v

Srečanje Poverjeništva za usposabljanje voditeljev in Skavtske akademije

Aleš Čerin 30.09.2009
Včeraj smo se na pobudo Kristine Lepen, poverjenice za usposabljanje voditeljev v ZSKSS, srečali člani Poverjeništva za usposabljanje voditeljev (PUV) in Skavtske akademije (SKA). Izmenjava izkušenj, izmenjava pogledov na usposabljanje in iskanje sinergij.
Srečanje PUV in SKA Srečanje PUV in SKA (Avtor: Aleš Čerin)
V prostorih ZSKSS smo se srečali Kristina Lepen, Ana Strajnar, Petra Pucelj Lukan (PUV) ter Tone Lesnik in Aleš Čerin (SKA).

Na srečanju smo si predstavili oba sistema usposabljanja (SKA je še v prvih fazah razvoja), si izmenjevali izkušnje in iskali sinergijo ter priložnosti za sodelovanje v prihodnosti.

Usposabljanje v ZSKSS je izjemno dobro urejeno. Sistem se je očitno gradil leta in leta in tudi sedanje poverjeništvo ve kaj dela, ve smer razvoja in izjemno dobro dela. V ZBOKSS se lahko samo čudimo kakovosti. Čestitke!

Hvala dekletom za pripravljenost. Prepričan sem, da bo v prihodnosti prišlo do dobrega sodelovanja na tem za vsako organizacijo tako pomembnem področju. Z dobrim vodenjem organizacija živi, s slabim pa tudi pade. Vsaka.

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.