Zažiga

8 Zažgi

Prenesi v

SkavtEKIPA se je razširila!

Matej Balantič 07.02.2006
Po razširitvi ekipe, ki skrbi za SkavtOPIS in ekipe, ki skrbi za SkavtPODPORO se je formalno razširila še matična SkavtNET Ekipa. Poleg Gašperja, Mateja, Mareta in Aleša se je ekipi pridružila še Katarina Škufca, glavna urednica SkavtOPISA.
Gašper, šefe :o) Gašper, šefe :o) (Avtor: ekipa SkavtNET)
Razširitev je dejansko bolj formalne narave, saj Katarina aktivno sodeluje pri SkavtNETu že od same prenove naprej. Kot nova članica ekipe bo Katarina obdržala svoje "stare" naloge. Še naprej bo namreč glavna urednica SkavtOPISA in nasploh vsebinskega dela SkavtNETa. Do nadaljnega bo tudi skrbela za SkavtNET pošto (pošiljanje gesel) in določena administrativna dela.

Katarina je uradno postala članica sedaj 5-članske SkavtNET Ekipa na rednem sestanku ekipe, dne 8. februarja 2006. Za razširitev Ekipe so se opredelili vsi navzoči.

Katarini čestitamo, ji izrekamo dobrodošlico in upamo, da bo še naprej tako zagnano in aktivno opravljala svoje naloge!

SkavtNET ekipa je delovni organ SkavtNETa, ki skrbi za koordinacijo in delitev dela znotraj skupine sodelavcev SkavtNET. Strukturno je skupina sodelavcev SkavtNET razdeljena na tehnično skupino, vsebinsko skupino in skupino za podporo uporabnikom. Tehnična ekipa skrbi za izdelavo in vzdrževanje spletne strani in seveda za vzdrževanje in postavitev strežnikov, vsebinska ekipa skrbi, da je SkavtNET vedno poln ažurnih vsebin, ekipa za podporo uporabnikom pa vam pomaga, ko ste v težavah.

Če se tudi ti vidiš v vlogi sodelavca SkavtNET nam piši na [mail]podpora@skavt.net[/mail] in predstavi, kaj lahko SkavtNETu ponudiš. Veseli bomo prav vsakega, ki je pripravljen zavihati rokave!
Fotogalerija
4 slike
Gašper, šefe :o)
Kinzi, tajnica
Mare, baje je deloholik :o)
Matej, pravijo, da bo deloholik ...

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.