Zažiga

8 Zažgi

Prenesi v

Še boljši SkavtNET!

7
Ekipa SkavtNET 23.04.2009
Prav za vas smo SkavtNET še izboljšali! Dodali smo tri "vroče" novosti; novičkam smo dodali komentarje, izboljšan obrazec za pošiljanje novičk, blog pa smo nadgradili na najnovejšo verzijo. Upamo, da je stran s tem Tebi postala prijaznejša. Imamo pa tudi nekaj SkavtNETovskih tračev :) Beri naprej!
Novi komentarji - prva stran Novi komentarji - prva stran (Avtor: SkavtNET)
Iz SkavtNETa vam prinašamo številne novosti!


1. Komentarji
Vsem novičkam smo dodali komentarje. S tem Ti dajemo možnost, da izraziš svoje mnenje in izliješ svoja čustva. Povej! Zanima nas!
Komentarji so dostopni (tako za branje, kot pisanje) zgolj prijavljenim uporabnikom. Če si geslo že pozabil in ti ga ne uspe zamenjati preko [url=http://www.skavt.net/t/moj/uporabnik-pozabil]te povezave[/url], se obrni na [url=http://www.skavt.net/t/podpora/vprasaj/lang/sl]SkavtPODPORO[/url], da ti pri tem pomagamo.


2. Izboljšan obrazec za posredovanje novic
Sedaj nam lahko [url=http://www.skavt.net/t/skavtopis/uporabnik-vpis]novice pošiljaš[/url] še enostavneje, hkrati pa nam boš ti pomagal olajšati delo. Novost je, da uporabnik sam izbere rubriko, v katero spada novica.

Hkrati smo dodali še ključne besede, ki jih bomo v kratkem uporabili za boljšo povezljivost novic med seboj (prihaja kmalu).

Največja novost pri obrazcu pa je, da je sedaj nalaganje slik še enostavneje. Ne le, da je po novem omejitev velikosti na posamezno sliko kar 6 MB, skupne omejitve za celo galerijo pa ni več; omogočili smo celo to, da lahko z eno potezo naložiš nešteto slik, brez nepotrebnega klikanja.

V oknu za izbor slik le drži tipko CTRL (control) medtem ko klikneš nanjo z levo miškino tipko. Lahko pa tudi klikneš na prvo, držiš SHIFT in pritiskaš tipko s puščico navzdol. Enostavno, kot pasulj ;)

Ko slike naložiš (kar se sedaj zgodi brez nadležnega čakanja in osveževanja strani) jim lahko dodaš komentarje in po novem določiš tudi vrstni red. Ensotavno primi za rdeči pas in sliko prestavi na željeno pozicijo.

3. Nadgradnja bloga
[url=http://blog.skavt.net]SkavtBLOG[/url] smo nadgradili na najnovejšo različico programa Wordpress. Bloganje je sedaj še preglednejše, enostavnejše in bolj zabavno! Še vedno pa žal ne sprejemamo novih blogov, kar bomo odpravili v kratkem.


4. Trači
Za vas imamo dve SkavtNET "rumeni" vesti. Ekipa SkavtNET se menda širi, predvsem uredništvo SkavtOPISa (eden od novih članov obvlada snemanje, kar verjetno nima nič veze s [url=http://www.skavt.net/t/skavtopis/izpis/id/2978/t/2-del-oddaje-skavtv-zakulisje]tem eksperimentom[/url] :)

In še: na uho nam je prišlo, da bo SkavtNET organiziral tečaj spletnega novinarstva in fotografije. Vendar zaenkrat še nič bolj podrobnega ne vemo :)


Sedaj pa še poziv. Izkoristite nove KOMENTARJE in nam povej svoje mnenje spodaj. Tvoje mnenje ŠTEJE in nam POMENI VELIKO!


Bodi Pripravljen!
Fotogalerija
3 slike
Novi komentarji - prva stran
Novi komentarji - v članku
Nadgrajeni SkavtBLOG

Komentarji (7)

Za komentiranje se prosim prijavi.