Zažiga

6 Zažgi

Prenesi v

Prosim, izvolite.

1
Luka Tuta, SkavtPODPORA 29.11.2011
SkavtNET smo ljudje - ljudje, ki ustvarjamo spletne aplikacije in spletne skavtske novice za vas, obiskovalce. Vendar je tukaj še mnogo drugih stvari, ki jih morda še ne veš. Pridi in si poglej, kaj vse ti ponuja SkavtNET.

Seveda se moraš v SkavtNET najprej prijaviti (tam zgoraj desno ja). Če pa svojega uporabniškega imena in gesla ne veš, nam piši na SkavtPODPORO, kjer bomo tvoj problem zagotovo rešili.

Servisi Servisi (Avtor: Luka Tuta)

Kot prvo ti SkavtNET ponuja, da lahko svoje skavtske dogodivščine deliš z drugimi skavti v Sloveniji, pa tudi širom po Evropi. Kaj je lepšega, kot svoje (ne)umnosti na sestankih, jesenovanjih in taborih, v sliki in besedi, deliti z vsemi SkavtNET-ovci?

Ali niste ravno sedaj imeli jesenovanja? Novico lahko oddaš tako, da klikneš tukaj.

Ob prijavi v SkavtNET seveda dobiš tudi svoj elektronski naslov @skavt.net. Skavtski elektronski naslov odraža pripadnost skavtom, zato je prav, da ga uporabljamo za skavtske zadeve. Seveda pa je lažje upravljati vse elektronske naslove iz enega poštnega predala. Tako si lahko nastaviš poštni naslov @skavt.net kar v Gmail-ov poštni predal. Kako to narediš, je prikazano tukaj.

Skavti imamo veliko svojih skavtskih prijateljev, ki smo jih spoznali na taborih, jamboreejih ali pa na Jakcu in drugih skavtskih dogodkih med letom. Si večkrat želiš poklepetati z njimi? Novi SkavtNET ti to omogoča, spodaj desno lahko vidiš kdo je sedaj prijavljen in z njim tudi malo poklepetaš. Če bi pa rad klepetal s svojim vodom iz taborne šole, lahko uporabiš klepetalnico levo spodaj.

Za svoj steg ali pa kar svoj vod lahko na enostaven način narediš internetno stran, tudi če ne znaš programirati. Predstavitev SkavtČAROVNIKA je tukaj.

SkavtNET jadro SkavtNET jadro (Avtor: )

To je delček vsega kar ti SkavtNET ponuja, če pa se boš odpravil na raziskovanje SkavtNET-a boš gotovo našel še kaj, kar bi bilo zanimivo zate. Kaj pa je ta oranžen gumb na desni strani ekrana, z megafonom? To pa razišči kar sam. Če se pa kdaj kaj zatakne - prosim, izvolite -  zastavi svoje vprašanje SkavtPODPORI.

Fotogalerija
5 slik
SkavtNET logo
Novi SkavtNET
Ekipa SkavtNET
Servisi
+2

Komentarji (1)

Za komentiranje se prosim prijavi.