Dogodek

Fotografija z lanskega Oprimkanja

Oprimkanje 2006

pred 6410 dnevi
Začetek: 12.03.2006 ob 08:00
Zaključek: isti dan ob 15:16

Zažiga

7 Zažgi

Prenesi v

Pridi plezat! Prijavi se na Oprimkanje!

Katarina Škufca 16.02.2006
Začele so se prijave na skavtsko športno-plezalno tekmovanje Oprimkanje. Vabljeni IV, PP, voditelji in odrasli skavti... Za sodelovanje si lahko popoln laik ali profi, saj smo prav zate izboljšali sistem tekmovanja! Vabljeni tudi gledalci in navijači, kajti poleg tekmovanja se bomo tudi kaj naučili. Delavnice bodo namenjene vsem, vodili pa jih bodo znani slovenski plezalci, med drugimi Maja Vidmar in Martina Čufar.
Preizkusi se! Preizkusi se! (Avtor: )
Letos smo sistem tekmovanja nekoliko spremenili, tako ne bo tekmovalca, ki ne bi imel možnosti plezati dvakrat. Tekmovanje bomo začeli s plezanjem trojic, nadaljevali pa s finalom posameznikov, kjer se boste v treh različnih kategorijah za nagrade trudili čisto vsi.

Trojice ali posamezniki se lahko prijavite na [url=http://oprimkanje.skavt.net]oprimkanje.skavt.net[/url]. Prispevek na tekmovalca je 900 SIT.

Delavnice bodo namenjene vsem, tudi gledalcem, zato bomo zaradi priprave materjala in razdelitve v skupine veseli, če navijači svojo prisotnost sporočite na [url=mailto:anze.stremfelj@skavt.net]anze.stremfelj@skavt.net[/url]. Dovolj bo, če napišete samo "PRIDEM NA OPRIMKANJE!" ;o)

Pričakujemo vas 12. marca ob 9. uri v Šenčurju pri Kranju, vse ostale podrobnosti pa si preberite na [url=http://oprimkanje.skavt.net]oprimkanje.skavt.net[/url].

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.