Zažiga

5 Zažgi

Prenesi v

Oglašanje iz terena (VIDEO)

Trop za zaključek VN PP 26.05.2011
Medtem ko so volčiči in voljkuljice že praznovali svoj zaključek vzgojnega namena in so izvidniki in vodnice v polnem pričakovanju, priprave na srečanje popotnikov in popotnic postajajo vse bolj navdušujoče.
Medtem ko so volčiči in voljkuljice že praznovali svoj zaključek vzgojnega namena in so izvidniki in vodnice v polnem pričakovanju, priprave na srečanje popotnikov in popotnic postajajo vse bolj navdušujoče. Medtem ko so volčiči in voljkuljice že praznovali svoj zaključek vzgojnega namena in so izvidniki in vodnice v polnem pričakovanju, priprave na srečanje popotnikov in popotnic postajajo vse bolj navdušujoče. (Avtor: arhiv SkavtNET)

Popotnice in popotniki in njihovi voditelji!

Ob pogledu na seznam projektov, ki ste jih že, jih in jih boste izvajali v svojih klanih, je naša ekipa dobila nov zagon. Tudi mi smo se odpravili raziskati našo Slovenijo z namenom, da najdemo »potrebo«, na katero bi lahko odgovorili s skupnimi močmi. Naš cilj je bil, da se odpravimo nekoliko više, kjer je zrak bogat s kisikom in ni pršic hišnega prahu.

Ko se je naš krvni obtok že dobro pospešil, smo naleteli na…

Kaj se je dogajalo, si lahko ogledaš v videu!

In ne pozabite si rezervirati ČETRTI VIKEND V SEPTEMBRU za srečanje vseh popotnikov in popotnic!

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.