Zažiga

4 Zažgi

Prenesi v

Oblikovanje novega skavtskega logotipa

Trop za promocijo 08.11.2011
Rad(a) rišeš? Ali pa – rad(a) čečkaš? Tako po robovih zvezkov, npr. med poukom oziroma pri kakšnem dolgočasnem predavanju? No, ne da bi bilo to ravno zelo zgledno početje, a treba je priznati, da se zna takole roditi kakšna res dobra ideja.
(Avtor: Arhiv SkavtNET)

No, pa poskusimo še drugače. Ali opaziš v medijih kakšne zanimive logotipe podjetij, recimo logotip kakšnega mobilnega operaterja, logotip znamke športne opreme, logotip kakšnega radijskega ali TV programa … logotip politične stranke ali logotip kakšnega socialnega omrežja? Pa si poskusi predstavljati, kakšen bi bil logotip na velikem jumbo plakatu, ki bi oglaševal skavte? Poleg odštekane fotografije, izvirnega napisa … bi bil npr. nekje v vogalu logotip iz črk S K A V T, na katerih bi bila nekako obešena skavtska rutka. Si predstavljaš? Super, zdaj pa tole samo še nariši in nam pošlji :)

Trop za promocijo podaljšuje rok za oddajo predlogov za NATEČAJ ZA OBLIKOVANJE DODATNEGA PROMOCIJSKEGA LOGOTIPA SLOVENSKE SKAVTSKE ORGANIZACIJE. Predloge lahko pošljete do 30. novembra 2011 na naslov top@skavt.net.

Dokument z dodatnimi informacijami in točnimi razpisnimi pogoji je na tej spletni strani .

Če ima kdo probleme z izrisovanjem v vektorski obliki, lahko po dogovoru s tropom pošlje tudi samo ročno skico (npr. fotografijo skice), pa jo bomo potem skupaj pretvorili v bolj uporabno (vektorsko) obliko.

Dobrodošli so vsi predlogi! Bodite ustvarjalni, bodite izvirni … bodite pripravljeni!

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.