Zažiga

4 Zažgi

Prenesi v

Nova spletna stran ŽVN

Trop ŽVN 19.05.2011
Zaživela je nova spletna stran o Skavtski šoli Življenje v naravi.
skupinska žvn 2010 skupinska žvn 2010 (Avtor: bačar)

Kot je verjetno že marsikdo ugotovil je s pomočjo SkavtČAROVNIKA nastala tudi nova spletna stran o Skavtski šoli Življenje v naravi.

Vabimo vas, si na naslovu zvn.skavt.net  pogledate novo pridobitev. Stran je namenjena obveščanju o dogodkih povezanih z ŽVN (Skavtska šola 1. in 2. stopnje, delavnicah med letom,...), predstavitvi skavtskih šol, predstavitvi inštruktorjev (da boste vedeli na koga se lahko obrnete po informacije)  ter posebni rubriki, ki smo jo poimenovali: "Preizkusili smo".

Verjamemo, da bo ta rubrika zanimala tudi tiste, ki se ne družijo v skavtskih vrstah. Vanjo bomo sproti dodajali nove zanimive teste oziroma z besedo in sliko prikazane postopke najrazličnejših stvari, ki jih potrebujemo za življenje v naravi. Trenutno si lahko pogledate kako izgleda postopek prižiganja ognja z lokom, kako se naredi zimski bivak, kaj je to švedska bakla in pa čisto nova zadeva z naslovom "Test sekir". Razširjen trop inštruktorjev je smo za skavte opravi test najrazličnejših sekir, ki jih navadno uporabljamo na taborih. Verjamemo, da vam bo, preden se odpravite v trgovino po novo orodje, koristil.

Stran seveda še ni končana, sigurno bomo sproti dodajali poleg novih testov tudi kakšne druge zanimivosti in rubrike. Zato se splača stran pogledati tudi več kot enkrat:)

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.