Zažiga

12 Zažgi

Prenesi v

Načrtovalni vikend TZV 3

2
TZV 3 17.07.2008
Obkrožen z zlobnimi sovražniki ni imel nikakršnih objektivnih možnosti več. Situacija je postala brezizhodna, njegov skorajšnji konec je bil neizogiben, a nato je s hitrostjo trepalnice potegnil svoje orožje, razorožil sovraga ter ponovno prevzel nadzor nad situacijo. Osebnost z navdihujočimi dejanji in lastnostmi – pogumom, odločnostjo ter osredotočenostjo na cilj. Po koncu filma pa smo pojedli piškote ter nadaljevali s trdim delom.
SVOD TZV 3 (2008) ob garanju za pripravo programa SVOD TZV 3 (2008) ob garanju za pripravo programa (Avtor: Svod TZV 3)
V sredo ter četrtek se je na tajni lokaciji nekje nad Mozirjem zgodil načrtovalni vikend skupine mladenk in mladcev, ki ji bodo starši poleti brezkompromisno zaupali svoje otroke. Trop TZV 3 se je odločil jutranji naliv premagati z jutranjo kavico, neimenovani mesija pa je iz enega kosa kruha napravil kar celo košarico pekovskih izdelkov, česar so se vsi prisotni silno razveselili. Ko jim je velel, naj poberejo vse kose kruha, kar jih je ostalo, so ugotovili, da ni nič ostalo in da so še vedno lačni. Ta problem so kasneje rešili predstavniki tehničnega tropa s svojim vrhunskim znanjem odpiranja konzerv ter kuhanja testenin.

Program je dobival svojo obliko, pomagali pa smo si tudi z dopingom – svojo domišljijo smo namreč dopolnili z ogledom filma, ki nas je popolnoma prevzel in poskrbel za marsikatero dobro idejo. Kasneje nas je Sonce zvabilo na športno igrišče, kjer smo naenkrat igrali odbojko ter skavtbol. Projekt je odlično uspel, še vedno pa iščemo rešitev za problem, ki nastane, ko posamezniku soigralci istočasno namenijo obe žogi. Utrujeni smo večer zaključili z mlečnim rižem ter ogledom filma, pri katerem je velika večina – kljub izobraževalni vsebini – brez večjih moralnih dilem zaspala.

Zadnji dan je minil v znamenju kopanja, razglabljanja kaj je rastlina s krošnjo, olesenelim deblom ter razvejanim koreninskim sistemom in seveda piknikom na katerem so nas tehnični prijetno razvajali. Krona vsega je bilo prijetno druženje ob igranju odbojke s tropom TZV 2. Razšli smo se pozno v Ljubljani in le pol ure je manjkalo, pa bi Franciju iz Novega mesta lahko voščili za njegovo 21-ko.
Fotogalerija
20 slik
SVOD TZV 3 (2008) ob garanju za pripravo programa
SVOD TZV 3 (2008) ob garanju za pripravo programa
SVOD TZV 3 (2008) ob garanju za pripravo programa
SVOD TZV 3 (2008) ob garanju za pripravo programa
+17

Komentarji (2)

Za komentiranje se prosim prijavi.