Zažiga

4 Zažgi

Prenesi v

Multimedijske delavnice za voditelje in PP

Martina Ilišinović, Uredništvo SkavtNET 04.04.2011
V okviru zaključka vzgojnega namena ter kot priprava na vseslovensko srečanje popotnikov in popotnic - Daj (v)se od sebe - bodo potekale brezplačne multimedijske delavnice.
V okviru zaključka vzgojnega namena ter kot priprava na vseslovensko srečanje popotnikov in popotnic - Daj (v)se od sebe - bodo potekale brezplačne multimedijske delavnice. V okviru zaključka vzgojnega namena ter kot priprava na vseslovensko srečanje popotnikov in popotnic - Daj (v)se od sebe - bodo potekale brezplačne multimedijske delavnice. (Avtor: sxc)

Tako je - ravno zate se pripravljajo odlične, kvalitetne in zabavne multimedijske delavnice. Vse kar moraš storiti je to, da se najprej prijaviš in se nato tam pojaviš :).

Na delavnicah boš lahko:
- spoznal/a osnove novinarstva,
- se naučil/a delati z multimedijsko opremo,
- se naučil/a napisati kvalitetno reportažo in vsebino objaviti na spletu.

Razpored delavnic lahko najdete spodaj. 


Opis delavnice

Na delavnici boste spoznali osnove novinarstva, se naučili delati z multimedijsko opremo, napisati kvalitetno reportažo in vsebino objaviti na spletu. S tem boste sodelovali pri ustvarjanju spletnega portala za spodbujanje medgeneracijskega prostovoljstva mladih. Delavnica bo trajala 5 ur skupaj s polurnim odmorom. Beležka in pisalo sta obvezna oprema. Ostalo v splošnem zagotovi izvajalec, če pa imaš svoj fotoaparat, kamero ali prenosnik, jih prinesi s seboj.

Razpored delavnic

* 19. 4. (torek); 16.00–21.00 (ponovitev)

Ljubljana (Socialna akademija, Ul. Janez Pavla II – nad skavtskimi prostori)

* 7. 5. (sobota); 09.00–14.00 (ponovitev)
Ljubljana (Socialna akademija, Ul. Janez Pavla II – nad skavtskimi prostori)


Prijavite se lahko na tej povezavi, za več informacij pa se lahko obrnete na pisarno ZSKSS.

Komentarji (0)

Za komentiranje se prosim prijavi.