Zažiga

7 Zažgi

Prenesi v

Mrk ekipe SkavtNET

7
Vaša ekipa SkavtNET 13.10.2009
In kam smo se skrili ta vikend? Ekipa se je zbrala in jo pobrisala v bližino Logatca, v skavtsko hišo sredi narave, tišine in harmonije. S temi odličnimi pogoji za delo, smo cel vikend pridno ustvarjali in razmišljali, kako bi naredili SkavtNET še boljši in še uporabnejši za vas!
razmišljamo razmišljamo (Avtor: Jure Tuta)
Cel vikend smo bili pridni in razmišljali o nas samih, vrednotah in željah, posebej pa smo se posvetili poslanstvu in viziji SkavtNET-a. Kaj si vsi mi želimo od našega spletnega skavtskega doma? Kako bi ga naredili še boljšega?

Naše poslanstvo je, da skavtinje in skavte spodbujamo k ustvarjalnosti, povezovanju, osebni rasti ter pretoku znanja in informacij, tako da jim omogočamo uporabne, kakovostne in inovativne spletne storitve.

S svojim delovanjem krepimo pripadnost skavtskemu gibanju in širimo prepoznavnost skavtstva v širši javnosti.

Takšne in podobne misli in ideje so še cel vikend kar švigale po zraku in za vas imamo v naslednjem letu kar nekaj pravih poslastic. Seveda pa nismo mogli cel vikend samo delati in delati, zato smo prosti čas preživljali ob ognju, debatah, igrah, filmih, kartah, kitari in še čemu. Novi člani pa se od zdaj lahko pohvalimo tudi z našimi svežimi SkavtNET puloverji :).

P.S. : Psssst, naj vam izdam skrivnost – že natečaj "Kraja zastave" bo malce razburkal našo stran, zato pridno spremljajte www.skavt.net vsak dan!
Fotogalerija
38 slik
razmišljamo
pojemo pesmi
spodbujamo ogenjček
pekli bomo hrenovke :)
+35

Komentarji (7)

Za komentiranje se prosim prijavi.